Кухня. Нове життя старих речей. Кухонні аксесуари

0
350


Кухня, що можна зробити зі старих речей своїми руками. Старі речі можна переробити. Старі речі завжди можна зробити модними. Незвичайне використання старих речей. Кухонні аксесуари. Картинки, незвичайна кухонне начиння і кухонне приладдя або кухонні аксесуари зі старих і непотрібних речей. Оригінальна підставка під вино. Журнальний столик-підставка під пляшки вина. Кріплення для кухарської книги зі старої плічка вішалки. Оригінальне кріплення для чашок і кухлів з старого тремпеля. Стара столова ложка — гачки для кухонного начиння. Кухонні вилка — ще одне застосування на кухні. Коробка для чаю. Підставка під гаряче з пробок фото. (схема виготовлення підставки під гаряче).
Ще одна пробкова підставка під гаряче. Оригінальна саморобна полку на стіну з продуктової візки. Кухонні полиці і вішалки для рушників із старого стільця.
Совок для сипучих продуктів або для сміття з поліетиленової пляшки. Сміттєва урна або відро з пляшкових кришок. Тримач кухонних ганчірок з прищіпок. Старий стіл тумба — нова кухонна мийка. Термо-ящик з старого не робочого холодильника. Кухонні полиці з старих піддонів.
Оригінальний кухонний тримач набору кришталевих келихів або фужерів. Фото гарні серветниці з пластикових пляшок.

[center][/center]