Його рідній доньці не дістанеться нічого: позашлюбний син Успенського про спадщину в $20 мільйонів

0
287

Минулого року на 81-му році життя помер письменник, драматург і сценарист Едуард Успенський. Валентин Постніков, назвав себе позашлюбним сином письменника, відверто розповів про його спадщині в $20 мільйонів, повідомляє «Комсомольская правда».
Письменник Валентин Постніков прийняв рішення пройти генетичну експертизу. Називає себе позашлюбним сином Едуарда Успенського чоловік не виключає, що після цього буде боротися за його спадщину.
«Знайомі Успенського, обізнані в цьому питанні, говорили мені, що вся його спадщина оцінюється сумарно в 20 млн доларів. Крім нерухомості, це рахунки в банках, на яких мільйонні внески. Останні 15 років його загальний річний дохід був близько 1 млн доларів. За видання книжок, хоча тиражі були хороші, Успенський отримував трохи. Основним джерелом доходу були авторські відрахування за використання його брендів — придуманих ним персонажів. Я коли в Токіо був, там кожен другий магазин забитий іграшковими Чебурашками, не просто полиці — цілі відділи! Його герої популярні в Китаї, Японії, Фінляндії. І з продажу кожної іграшки йому йде відсоток», — розповів Постніков.

Чоловік вважає, що Едуард Успенський нічого не заповів своїй рідній дочці Тетяні, яка сама, за його словами, називає покійного письменника «монстром», искалечившего не одну долю.
«Наскільки мені відомо, Успенський все своє майно хотів залишити прийомних дочок і останній дружині. Припускаю, що його рідній доньці Тані не дістанеться нічого, у них були погані стосунки. Заповіт буде оприлюднено в середині лютого», — оголосив чоловік, який називає себе позашлюбним сином Успенського.
За словами Постнікова, в тому випадку, якщо йому вдасться отримати частину спадщини знаменитого письменника, він передасть гроші на благодійність.