Яка заснула під час виступу Дональда Трампа його 11-річний однофамілець став героєм мемів

0
232


Вчорашній виступ Дональда Трампа в Конгресі напевно увійде в історію, причому аж ніяк не з-за його мови, а через гучного протесту, влаштованого представницями демократичної партії. Свою незгоду з діями президента та його політикою вони висловили дуже красиво: всі, як одна, вони з’явилися в Конгрес у білих вбраннях, нагадавши таким чином про суфражистках минулого століття. Втім, трохи відвернемося від політики, адже і інших цікавих моментів під час вчорашнього заходу було чимало.
Абсолютно несподівано для себе відразу прославився 11-річний Джошуа Трамп, однофамілець голови країни, який, як і деякі інші діти, потрапив учора в Конгрес за спеціальним запрошенням. Хлопчика запросила чоловіка Дональда Трампа Меланія, коли дізналася, що прізвище Джошуа не раз ставала предметом для знущань з боку однокласників.
Заснувший во время выступления Дональда Трампа его 11-летний однофамилец стал героем мемов медиа
Грейс Елайн і Джошуа Трамп
Здавався досить бадьорим і напевно схвильованим від того факту, що він став гостем такого важливого заходу, під час промови Дональда Трампа (а вона тривала майже півтори години!) Джошуа заснув. Реакція інтернет-користувачів не змусила себе довго чекати — хлопчик відразу ж став героєм мемів. Втім, зазвичай іронічні і навіть саркастичні юзери на цей раз жартували по-доброму. Джошуа назвали єдиним гарним Трампом» і відзначили, що такий президент їм сподобався куди більше.
Джошуа Трамп рулить,
Джошуа Трамп уособлює собою Америку,
Джошуа Трамп, ласкаво просимо в опір!
За таким Трампом я б пішов,
Думаю, йому не вистачає таблички з написом «Розбудіть мене в 2020 році»,
Не всі герої носять плащі,
— почали вони жартувати в Twitter.
Правда, деякі ці жарти сприйняли дуже серйозно і зазначили, що немає нічого дивного і смішного в тому, що 11-річна дитина занудьгував і дозволив собі подрімати на такому зовсім не дитячому заході.
Заснувший во время выступления Дональда Трампа его 11-летний однофамилец стал героем мемов медиа
Грейс Елайн, Джошуа Трамп і Меланія Трамп