«Щось дивне на рейках!» Машиніст не очікував побачити там кинутих цуценят

0
257

Дуже часто тварини опиняються у скрутному і навіть тяжкому положенні не з своєї вини. І собакам і котам дуже важко вижити без людської допомоги. Радують випадки, коли люди з усією душею ставляться до братів наших менших і завжди готові прийти їм на допомогу.
Зворушлива історія порятунку сталася в Хакасії. Все почалося з того, що машиніст поїзда повідомив про дивну знахідку. Він помітив якийсь незвичайний сторонній предмет, що знаходиться між рейками.
Машиніст слідував по перегону Туманний — Ербинская, коли виявив знахідку. Чоловік одразу ж повідомив про це в чергову частину Абаканського лінійного відділу МВС Росії.

На місце події приїхали поліцейські. Знахідка на рейках виявилася… маленькими цуценятами, які невідомо як там опинилися!
«Что-то странное на рельсах!» Машинист не ожидал увидеть там брошенных щенков собаки
Звичайно, кинути малюків на вулиці означало залишити їх на вірну загибель. Тоді цуценят забрали в поліцейське відділення, де співробітники зігріли крихт, гарненько їх нагодували і навіть відвезли на огляд до ветеринара.
Подробиці події можна дізнатися з відео:


Всіх малюків поселили в місцевому кінному клубі. Одному з них пощастило — його відразу ж побажали забрати небайдужі люди. Сподіваємося, що і іншим цуценятам довго чекати не доведеться!
«Что-то странное на рельсах!» Машинист не ожидал увидеть там брошенных щенков собаки
Хочеться сказати велике спасибі дівчатам-поліцейським, які прийшли на допомогу тваринам. Найголовніше, що зараз всі малюки знаходяться в безпечному місці і їм нічого не загрожує.
Дякую