Картопля-гармошка з беконом і томатами (1 фото)

0
35

Відмінний рецепт для смачного обіду

Інгредієнти:
картопля великий: 2 шт.
бекон: 50 р.
помідори: 1 шт.
майонез: 12 р.
сіль: за смаком
Приготування:
Картопля ретельно промиваю холодною водою.
Якщо картопля дуже брудний, потріть його жорсткої стороною кухонної губки.
Розрізаю на «гармошку», не прорізаючи до підстави.
Нарізаю помідор.
Якщо вам попалися невеликі томати, нарізайте їх кружечками, великі —половинками кружечків.
З бекону зрізаю шкірку і нарізаю пластинками по 2-3 мм.
Щоб бекон нарізати тонко, попередньо покладіть його на 30 хвилин у морозилку.
Помідори і бекон по черзі укладаю в прорізі «гармошки».
Додаю сіль і трохи чорного меленого перцю.
Викладаю у форму з фольги.
Змащую зверху майонезом або рослинним маслом.
Відправляю в духовку, розігріту до 200 °С на 1 годину.