Тетяна Догілєва перестала стежити за собою і змінилася так, що її важко впізнати

0
423

В кінці лютого російської актриси Тетяни Догілєвою виповниться шістдесят два роки. Вона і зараз залишається популярною артисткою. В останні роки з її участю виходить як мінімум дві картини на рік. Крім того, вона частий гість і на телебаченні. Запрошують Тетяну Анатоліївну та на кіностудії для майстер-класів, які проводяться для майбутніх акторів.

Тому багато її шанувальники здивовані, що останнім часом Догілєва перестала доглядати за собою і набрала зайву вагу.
«Тетяні Анатоліївні пора брати себе в руки», «Догілєва, звичайно ніколи не була худенькою, однак їй пора сідати на дієту. Поки не пізно», «Зайва вага може призвести до серйозних проблем зі здоров’ям», − відзначають користувачі інтернету. Деякі шанувальники її таланту запропонували, що зайва вага – це результат хвороби. На питання про свою фігуру актриса реагує болісно. Вона або йде від відповіді, чи відповідає в досить грубій формі.
Татьяна Догилева перестала следить за собой и изменилась так, что ее сложно узнать
Татьяна Догилева перестала следить за собой и изменилась так, что ее сложно узнать
Зараз Догілєва живе одна. Вона двічі була заміжня. Перший раз вона вийшла заміж у двадцять один рік. З освітлювачем Олександром Тетяна Анатоліївна прижила в шлюбі всього три місяці. Другим чоловіком актриси став сатирик Михайло Мішин. У цьому шлюбі народилася єдина дочка Догілєвої – Катерина.
Татьяна Догилева перестала следить за собой и изменилась так, что ее сложно узнать
Зараз дівчині двадцять п’ять і вона живе у Сполучених Штатах. З Машиним Тетяна Анатоліївна розлучилася в 2008 році. Цей шлюб тривав вісімнадцять років.