Що таке отливанти парфумів

5-25-2020

Розпив парфумерії-це можливість придбати дорогий аромат, не витративши багато грошей. Велике різноманіття отливантів Ви знайдете на сайті за посиланням https://edp.ua/parfyumeriya-otlivant тут вже точно можно зробити свій вибір.
Що таке отливант?

Отливант — це частина оригінального парфуму, перелита з фабричного флакона в маленький флакончик, який називається атомайзер. Це не наливна парфумерія або духи на розлив!
Якщо ви захоплені парфумерією, якщо вам подобається міняти аромати в залежності від настрою, погоди, пори року — то вам не обійтися без отливантов.
Купівля отливанта має певні переваги перед покупкою повноцінного флакона.
Наприклад, буває що радість від покупки жаданих духів змінюється розчаруванням-аромат виявляється не таким красивим, яким здавався при пробному пшику в парфумерному магазині.
Це відбувається тому, що в магазині повітря насичене іншими ароматами, і наше сприйняття запаху змінюється.
До того ж перед покупкою ми робимо всього один пшик на зап’ясті, слухаємо аромат кілька хвилин і багато ноти і нюанси розкриття вислизають від сприйняття.
Що б уникнути таких розчарувань необхідно перед покупкою духи тестувати кілька разів, наносити не тільки на зап’ясті, але і на інші частини тіла, на одяг, на волосся. Адже при повноцінному нанесенні парфум відкривається по-іншому-більш повно і яскраво. Якраз для цієї мети дуже зручно купити отливант.
Розпив оригінальної парфумерії — це те, що Вам потрібно !!!

Духи в атомайзерах, або отливанти, — це оригінальна парфумерія, налита в звичайні флакони меншого розміру. Вони не мають нічого спільного з розливною парфумерією, яку можна зустріти на ринку або на прилавках невеликих магазинів, чию основу складають вода, дешеві Парфумерні аромати і спирт. Атомайзери-це компактні скляні або плас джерело: кращий жіночий журнал — Heroine.ru тмасові флакони з пульверизатором, призначені для розливу і зберігання оригінальних парфумів. Флакони представлені в різному обсязі: від 2 до 18 мілілітрів. Незважаючи на невеликий обсяг, одного флакона тобі вистачить надовго: Атомайзери дозволяють економно наносити парфуми на тіло, рівномірно розпорошуючи невеликий потік рідини легким натисканням кнопки.