Американські ЗМІ: Росія вже призначила свого кандидата від демократів на наступних виборах

0
249

NBC повідомила, що цей кандидат, знайомтесь! — Тулса Габбард

NBC пише про неї:
«Російська пропагандистська машина, яка намагалася вплинути на вибори в США в 2016 році, тепер просуває президентські устремління неоднозначною гавайської демократки, яка раніше (у січні 2019) заявила про свій намір балотуватися на пост президента в 2020 році».
Я так розумію, праймеріз серед демократів перед виборами вже можна не проводити?
За віросповіданням Тулса Габбард — кришнаитка. Тулсі з народження є вегетаріанкою, а своїм «героєм і прикладом для наслідування» вважає Махатму Ганді.
За своїм політичним поглядам Тулса:
— є противником війни в Іраку і вважає, що американцям не треба було вводити туди війська і вважає, що умови перемоги США в Іраку не були чітко визначені.
— прихильник негайного виведення американських військ з Афганістану
— виступає за припинення «незаконної війни з метою повалення сирійського уряду»
Габбард була одним з лише трьох членів конгресу, які проголосували проти резолюції 121, осуждавшей Уряд Сирії. Свою позицію вона пояснила таким чином: «цей законопроект спрямований на розпалювання війни — це слабо замаскована спроба використовувати ідею «гуманитаризма» для виправдання повалення сирійського уряду». Пізніше вона запропонувала законопроект, блокував військове втручання США в Сирії.
Ясна річ, для верхівки демократичної партії Габбард є незручним кандидатом (якщо вже Сандерса в минулому сезоні з’їли!), тому простіше всього авансом звинуватити її у всіх майбутніх гріхах
Габбард підвищують до майора
Американские СМИ: Россия уже назначила своего кандидата от демократов на следующих выборах война и мир
Дякую