10 доказів того, що Голландія — це країна майбутнього

0
289

Ви бували в Нідерландах? Якщо ні, то обов’язково відвідайте цю чудову країну, якщо у вас з’явиться така можливість! Не тільки потім, щоб побачити визначні пам’ятки, якими багата ця територія, але й тому, що Голландія – це держава майбутнього! Не вірите? Тоді саме для вас наш сьогоднішній матеріал: 10 причин, чому Нідерланди – це країна, вже зробив крок у майбутнє!
У Голландії немає бездомних кішечок і собачок
Зовсім. Тобто взагалі. Вся справа в тому, що в цій країні надзвичайно суворі штрафи для тих, хто викидає тварин на вулицю, а якщо які-небудь тварини все ж з’являються на вулицях, їх тут же відловлює спеціальна служба і відправляє в розплідник. Так що по Нідерландам можна спокійно гуляти, не боячись бути укушеним який-небудь бродячою собакою.
Доріжки для велосипедистів і автобани з сонячними батареями придумали в Голландії

Вірніше, придумали їх, бути може, і не тут, але вперше запровадили саме в Нідерландах!
Кожні сто метрів можна зарядити електромобіль
У нас електромобілі не особливо популярні: вони дорогі і не мобільні, адже їх дуже важко заряджати. В Голландії з цим просто: практично кожні сто метрів варто станція, де можна абсолютно безкоштовно зарядити ваш транспортний засіб.
Тут є місто, де взагалі немає машин
10 доказательств того, что Голландия — это страна будущего
Жахливо, скажете ви. Невже такі бідні голландці живуть у цьому місті? Зовсім ні! Просто всі жителі Хаутена домовилися і відмовилися від використання автомобілів в своєму населеному пункті. Тепер там тільки велосипеди. А що, зручно! Так і екологічно. Голландці дуже турбуються про довкілля!
Незабаром в Голландії не залишиться автомобілів на бензині
Вже у 2025 році це держава має намір повністю відмовитися від автомобілів, які забруднюють навколишнє середовище. Бензинові і дизельні двигуни опиняться під забороною: купуйте, будь ласка, електромобілі або велосипеди! А для тих, хто почне кричати, як це дорого, голландська влада підготували спеціальну пільгову програму, в результаті якої електрична машина буде коштувати на п’ятнадцять тисяч євро дешевше!
У Нідерландах закриваються в’язниці – немає злочинців
10 доказательств того, что Голландия — это страна будущего
З-за вкрай низької злочинності в країні закриваються в’язниці: у них просто нікого садити! А тим, хто позбувся в результаті цієї роботи (наглядачі, кухарі, лікарі і так далі), пропонують нове працевлаштування, а не залишають на вулиці.
Голландія будує экодуки – спеціальні містки для тварин
10 доказательств того, что Голландия — это страна будущего
Адже ми вже говорили, що голландці дуже турбуються про дикій природі і про навколишній світ? Спеціально для того, щоб дикі тварини, що живуть в лісах, не потрапляли під колеса автомобілів, жителі Нідерландів побудували спеціальні мости-экодуки, за яким місцева фауна може переходити проїжджу частину. Зручно!
В Голландії можна марихуана і проституція
Ви можете по-різному ставитися до двох цих явищ, але давайте подивимося правді в очі: марихуана – це просто рослина, що росте на Землі з незапам’ятних часів, а проституцію не можна називають найдавнішою професією. Боротися з цими двома явищами безглуздо, адже повністю перемогти їх не вдасться ніколи. Та й навіщо? Набагато легше очолити те, що не можеш побороти! Так і вчинили в Голландії. Так що тепер ви можете купити там трави, грибів або замовити собі дівчину. Це, до речі, зробило країну вельми популярною в туристичному плані!
Голландці живуть за правилами
Це дуже дисциплінована, дуже стримана і практична нація. У них немає властивої нам розхлябаності, непунктуальності і так далі. Якщо ви маєте справу з голландцями, знайте: все пройде за планом. Просто тому, що цей план продуманий десятикратно.
Голландська медицина – одна з найкращих у світі
Інакше як пояснити той факт, що голландці поголовно всі здорові і не хворіють? Серйозно, захворюваність у Голландії одна з найнижчих у світі, а тривалість життя дуже висока. Це – результат добре продуманої і збалансованої медичної системи.
Як бачите, Голландія – це дійсно держава, однією ногою вже стоїть у майбутньому. А ви б хотіли там жити?