Кейт Міддлтон відвідала дві школи в рамках тижня психічного здоровя дітей

0
286


Цей тиждень у Великобританії оголошено тижнем психічного здоров’я дітей. У зв’язку з цим 37-річна Кейт Міддлтон сьогодні вирушила з візитом в дві школи: Lavender Primary School і Alperton Community School.
Для свого виходу в світ Кейт вибрала яскраво-зелену сукню від англійського бренду Eponine і чорні ботильйони на шнурівці.
Як повідомляв Кенсінгтонський палац кілька днів тому, під час своїх візитів герцогиня Кембриджська збирається дізнатися більше про підтримку, що надається молоді і дітям, щодо питання їх здоров’я і благополуччя. Будучи матір’ю трьох дітей, герцогиня Кембриджська добре знає, як важливо отримувати таку допомогу з малих років.
Кейт Миддлтон посетила две школы в рамках недели психического здоровья детей монархии
Цього питання вони з принцом Вільямом приділяють багато уваги. Так, у вересні 2017 року Кейт Міддлтон знялася в мультфільмі, присвяченому психічному здоров’ю дітей, а в грудні 2017 року герцог і герцогиня Кембриджські отримали відзнаку — значок «Синього Пітера» від каналу BBC за свій внесок у захист дитячого психічного здоров’я.
У минулому році дружина 36-річного принца Вільяма навіть записала відеозвернення, у якому закликала дітей не боятися висловлювати свої емоції.
Дитинство — це неймовірно важливий момент нашого життя. Це час, коли ми пізнаємо свою особистість, відкриваємо в собі потенціал і вчимося бути самими собою,
— говорила вона.