Елітний коньяк і охоронці: опубліковано нескромне райдер Ольги Бузової

0
283


Перелік умов популярної російської співачки Ольги Бузової, чий концерт мав відбутися в найближчі дні в Сиктивкарі, опинився в розпорядженні місцевого інформаційного агентства «Північ-Медіа».
Зірка реаліті-шоу «Дом-2» зажадала машину представницького класу (Меrcedes, BMW або Lexus) з салоном, в якому можна курити, і особистим водієм, добре знає місто і місцеві визначні пам’ятки.
В аеропортах вильоту та прибуття співачці повинні організувати VIP-прохід.
У перелік вимог артистки перед виступом увійшли п’ять банок енергетичного напою, пляшка білого сухого вина (Франція, Італія), пляшка елітного коньяку і кальян на грейпфруті і міксі з апельсина, лимона і м’яти.
Під час концерту Бузової потрібні чотири охоронця біля сцени. Крім того, ще двоє будуть її постійними особистими охоронцями у місті.
Співачка зупиниться в п’ятизірковому готелі в номері люкс, де цілодобово повинні бути мінеральна вода без газу і фруктова нарізка. Сніданки, зрозуміло, включені.
При цьому розмір «добових», які артистці заплатять організатори концерту, виявився досить скромним — всього 7 тисяч рублів, відзначає «МК». Правда, варто відзначити, що ці гроші не мають ніякого відношення до гонорару співачки.
Черговий тур співачки приурочений до Дня всіх закоханих.