Джастін Бібер і Хейлі Болдуін знялися для Vogue в першій сімейної фотосесії

0
278


Сьогодні в мережі з’явилася обкладинка березневого номера американського Vogue, яку прикрасила 22-річна Хейлі Болдуін і 24-річний Джастін Бібер. Модель позувала в білосніжному платті, прикрашеному кристалами, а музикант був одягнений лише в чорні штани.
Чутки про те, що молодята разом знімаються в фотосесії, виникли ще на початку грудня. Тоді папараці підловили парочку на знімальному майданчику.
Джастин Бибер и Хейли Болдуин снялись для Vogue в первой семейной фотосессии звездные пары
Це була їх перша сімейна фотосесія. Зйомка тривала весь день. І Джастін, і Хейлі були прекрасні. Вони кілька разів змінювали образи. Болдуін на сторінках журналу також з’явиться в бікіні в горох і накидці, а Бібер — в простих синіх джинсах. Хейлі виглядала чудово, а Джастін був дуже щасливим. Це була весела зйомка. Вони обидва багато сміялися,
— сказав фотограф.
Джастин Бибер и Хейли Болдуин снялись для Vogue в первой семейной фотосессии звездные пары
Інсайдер додав, що пара дала інтерв’ю, в якому розповіла про те, як щаслива і про свої плани на майбутнє. Що стосується тих самих «планів на майбутнє», то багато шанувальників дівчата впевнені, що поповнення в родині Бібер чекати довго не доведеться. У грудні 2018 року в інтерв’ю арабському Vogue Болдуін розповіла, що вже готова стати мамою:
Я люблю дітей і не можу дочекатися, коли в мене буде свій власний малюк. Зараз це ближче до реальності, ніж коли-небудь.
Джастин Бибер и Хейли Болдуин снялись для Vogue в первой семейной фотосессии звездные пары
Днями модель також дала інтерв’ю Джеймсу Кордену і зізналася, що її сімейне життя протікає прекрасно:
Найбільша зміна, мабуть, це спільне життя з іншою людиною.
Хейлі вийшла заміж Джастіна у вересні 2018 року і змінила своє прізвище у Instagram два місяці. З тих пір пара займається підготовкою до торжества, нещодавно з’явилися новини, що зірки в третій раз перенесли своє весілля.