ЗМІ: Собчак несподівано воззєдналися c Віторганом після скандалу

0
253

37-річна Ксенія Собчак і 46-річний Максим Віторган здивували шанувальників несподіваним вчинком. Після гучного скандалу щасливу пару помітили разом у друзів, повідомляє Starhit.
Ксенія Собчак і Максим Віторган стали гостями вечірки, яка була влаштована в честь дня народження чоловіка ювеліра Яни Расковаловой Вадима. Незважаючи на недавні скандали, зоряна пара виглядала абсолютно щасливою, спілкуючись протягом усього вечора з гостями свята.
Собчак і Віторган зовсім не були схожі на людей, які готуються до розлучення. Шанувальники припустили, що розставання світської левиці з чоловіком — насправді лише піар-хід, за допомогою якого вони хочуть привернути увагу публіки до своїх численних творчих проектів.

Варто відзначити, Віторган і Собчак з якоїсь причини явно хотіли приховати від громадськості своє примирення. Зірки не стали публікувати знімки зі свята в своїх соціальних мережах.
Нагадаємо, раніше в мережі з’явилося нове відео, на якому зображена бійка Максима Віторгана та Костянтина Богомолова. Зірки з’ясовували стосунки у того самого кафе, в якому Мамаєв і Кокорін восени побили чиновника Мінпромторгу. Шанувальники вважають, що причиною конфлікту стала Ксенія Собчак, яку нібито обидва закохані чоловіки.
СМИ: Собчак неожиданно воссоединились c Виторганом после скандала