Жіночі брючні костюми 2019 року

0
283

Класичний брючний костюм чорного кольору повинен бути в кожному жіночому гардеробі. Але сьогодні ми звернемо увагу на яскраві повсякденні костюми і розкішні вечірні моделі. Яскравий брючний костюм можна назвати однією з важливих тенденцій теплого сезону 2019.
Багато дівчат настільки звикли до джинсів і штанів, що не бажають з ними розлучатися навіть в найурочистіших випадках. Дизайнери пропонують відмінне рішення – розкішні брючні костюми, які можуть суперничати по розкоші і краси з кращими вечірніми сукнями. Вечірні костюми можна впевнено надягати на голе тіло без блузки і навіть бюстгальтера, адже плаття можна носити, а значить, і костюм теж.

Christian Dior, Ralph & Russo, Alexis Mabille
Навесні і влітку 2019 брючні костюми можна знайти всюди, від доступних варіантів з Алиэкспресс до колекцій знаменитих брендів і навіть Haute couture. Достаток цих нарядів в колекціях Haute couture говорить про високу популярність. Яскраві красиві і блискучі костюми прийшли в моду всерйоз і надовго. Звичайно, вони не витіснять вечірні сукні, але складуть їм серйозну конкуренцію.
Костюм, як і плаття, дозволяє максимально швидко створити цілісний закінчений образ, але на відміну від сукні костюмчики можна розділяти і носити жакет або штани окремо. Якщо хочеться по-справжньому вечірній варіант, то треба дивитися саме в бік кутюрних колекцій. Ці наряди коштують дорого, але вони дійсно прекрасні.
Женские брючные костюмы 2019 года лучшее
Armani Prive
Женские брючные костюмы 2019 года лучшее
Коли розмова заходить про костюмах, відразу згадується бренд Armani з його вільними розслабленими моделями. У Армані теж є кутюрна лінія Armani Prive, але ми будемо обмежувати свій вибір одним брендом. Шикарні варіанти можна знайти у Ralph & Russo та інших дизайнерів з Тижня Високої моди.
Вирушаючи за покупками, не забуваємо самий модний колір 2019 року – кораловий. Костюми цього кольору можна знайти в різних колекціях, у тому числі доступних за ціною.
Женские брючные костюмы 2019 года лучшее
Ralph & Russo
Женские брючные костюмы 2019 года лучшее
Schiaparelli, Dundas, Azzaro
Женские брючные костюмы 2019 года лучшее
Фото зверху — Alberta Ferretti, Armani Prive, Azzaro
Фото знизу — Acne Studios, Adeam, Akris
Женские брючные костюмы 2019 года лучшее