Завдає шкоди душевному здоровю: радіослухачі вимагають заборонити пісню Лазарєва

0
282


Радіослухачі вимагають заборонити пісню «Пошепки» 35-річного Сергія Лазарєва. Один з них заявив, хто композиція завдає непоправної шкоди його душевному здоров’ю.
В редакцію «Нового радіо» надійшов лист, в якому слухач вимагає прибрати з ротації композицію Сергія Лазарєва «Пошепки». З-за неї він змушений страждати на роботі.
«Доброго дня, прошу Вас заборонити пісню «Пошепки». Справа в тому, що мій керівник дуже любить цю композицію і постійно співає її, змінюючи слова «пошепки» на «ж..а там», завдаючи непоправної шкоди моєму, а також всіх оточуючих колег душевному здоров’ю, а враховуючи ротацію цієї композиції, це фальшиве «спів» доводиться вислуховувати один-два рази на годину. Сподіваюся на розуміння, наперед дякую», — йдеться в листі.

Лист слухача обурило самого Сергія Лазарєва. Співак запідозрив, що атака на нього неспроста сталася напередодні офіційного висунення учасника «Євробачення-2019» від Росії.
«Мені здається, що в повітрі розпорошують щось!! «те реальне лист «Нове Радіо»!!! Деякі люди просто сходять з розуму! Або ж напередодні оголошення учасника на «Євробачення-2019» від Росії моя кандидатура комусь не дає спокою і «дехто» вкидає різні провокації і замовні статті, з усіх щілин лізе якась єресь, яка намагається очорнити моє ім’я!!!!!» — заявив Лазарєв.
Співак впевнений, що його недоброзичливцям обов’язково воздасться. «Друзі, пам’ятайте про ефект бумеранга!! Ви робите кому-то зло, і воно обов’язково до вас повернеться в трикратному розмірі!! Так що будьте добрішими!!!» — зазначив виконавець.