Якби Трамп жив в Росії

0
249


Ви коли-небудь бачили, щоб Дональд Трамп спустився до смітнику по сходинках хрущовського будинку, за яким плаче реновація? Чи сидів голим в компанії молодих жінок? Так російський художник В’ячеслав Жданов представляє життя Трампа в Росії. У серії картин він поміщає свого героя в різні і часто смішні ситуації. «Містер Трамп» щасливо танцює чи грає на акордеоні з двома молодими жінками в сауні. А як щодо того, щоб побачити американського лідера в’язнем Гулагу?
Если бы Трамп жил в России
«Я далекий від політики, але близький до деяких традицій карикатури», — сказав В’ячеслав Жданов, додавши, що його образи іронічні, і так пояснив послання, яке він хотів донести через серію:
«Тут немає нічого негативного, немає агресії. Я завжди виступаю за дружбу народів. Я за мир «, — підсумував він.
Если бы Трамп жил в России
В’ячеслав Жданов народився в 1979 році в Ташкенті. У 1992-му його родина переїхала в Ульяновськ. Малюванням захоплювався з дитинства. Закінчив Ульяновське училище культури за спеціальністю «художник-оформлювач».
Під час навчання захопився рок-музикою і створив групу «Опудало тварин» (у 2001-му її визнали кращою у своєму стилі в місті). Паралельно з написанням музики створив перші серії робіт в жанрі авангарду.
У 2007-му закінчив місцевий держуніверситет, отримавши на факультеті культури і мистецтв спеціальність «дизайнер архітектурного середовища», переїхав до Москви, став працювати за професією — художником-дизайнером. Продовжував писати картини і почав виставлятися, в тому числі персонально, в Москві і Пітері.
Если бы Трамп жил в России
Если бы Трамп жил в России
Если бы Трамп жил в России