Той самий гумор))

0
275

Приходить Рабинович до рабина:- Хочу одружитися, ребе.- Ну так женись.- Так, на Риве.- Ну і що?- Вона ж сліпа.- Так і добре. Ти прийдеш п’яний, вона й не помітить.- Це вірно…, але ж вона ще й глуха.- Ти просто не розумієш свого щастя. Лайся, скільки хочеш, вона і не почує.- Теж вірно. Але вона до того ж німа.- Що може бути краще мовчазною дружини.- Ребе, але Ріва ще й горбата.- Але ти, Мойша, нахаба! Ти хочеш, щоб зовсім без недоліків!

Мойсей сказав – все від Бога.Соломон – все від голови.Христос – все від серця.Маркс – все від живота.Фрейд – все від сексу.Ейнштейн сказав, що все відносно.Скільки євреїв – стільки й думок.
Тот самый юмор)) анекдоты
Китай завоював Радянський Союз. І ось… З колишньої улицеДерибасовской , а нині по вулиці Мао Цзе-дуна йдуть два китайця. Один говорить:- Слухай, Фіма, я так втомився жмуритися.
Тот самый юмор)) анекдоты
В Одесі жебрак просить милостиню. Підходить Ісаак, довго риється в кишенях, нарешті дістає один рубль, кидає його в капелюх і каже:- Вибач, Абрамчик, вчора я одружився, тепер у мене дружина і теща, так що я не можу давати тобі три карбованці.Абрам підхоплюється і кричить на всю вулицю:- Євреї, йдіть швидше сюди! Подивіться на цього потца! Вчора він одружився, а сьогодні я вже маю його сім’ю годувати!**Три євреї прийшли до священика міняти імена. Священик говорить:- Ти, Мойша, будеш Михайло. І однозвучно, і однозначно.- Ти, Борух, будеш Борис. І однозвучно, і однозначно.- А ти, Сруль, будеш Акакій. Не однозвучно, але однозначно.