Ті, кому за 40 -втрачене покоління чоловіків. Одкровення разведенки з причепом

0
264

Я не заміжня, скоро буде 40 років. Є дитина. Мрію вийти заміж, але не можу зустріти «того самого»….

Вже якось заспокоїлася щодо заміжжя і з холодною головою подивилася навколо: у подруги чоловік 40 років, освіти немає, працює охоронцем, зарплата 30 т. р., працює добу через троє..Три доби будинку, підробітки не шукає, тому що втомлюється. Іпотека на 20 років. Її зарплата 20 т. р., на всьому економлять, вона собі помаду зайвий раз дозволити не може, він без зубів ходить, грошей на протезування немає, на питання чому не протезують, відповідь — немає грошей.
Нещодавно сама розлучилася з чоловіком, працює водієм, іпотека з’їдає 30т.р., живе на решту 10 т. р., знайшла через знайомих роботу в іншому місті, хороші перспективи, харчування і проживання оплачують, але 3 місяці треба працювати без вихідних-така ситуація склалася. Відмовився, сказав, що це дуже важко.Розлучилися, тому що я не бачу перспективи.
І потім я просто озирнулася навколо і побачила таких чоловіків, їх багато , практично у всіх знайомих такі чоловіки. Дружини їх лікують, домовляються через знайомих, які шукають роботу, дають грошей.
Я зрозуміла, що я не згодна на це. Тому я одна. стало страшно, що покоління немає. Звичайно, є чоловіки, що дух захоплює, але вони безнадійно одружені і дружини їх ніколи ні за що нікому не віддадуть. А ці бродять по життю від однієї до іншої жінки, хто пригріє і нагодує.
Ось відповідь усім жінкам, які пишуть, що «розумниця, красуня, але заміж не беруть».
P. s.
Ну, так, мила, а чим ви залучите самодостатньої, добре заробляє чоловіка? Дитиною вашим? Неземною красою? Посагом? Про вашу подругу напишу: вона 20000 отримує і не прагне більше, він 30000 отримує і теж не прагне, вони створені одне для одного. При чому тут якась міфічна покоління втрачених мужиків? В такому разі можна говорити і про втрачене покоління баб. Коротше, ще одна розумниця-красуня з курника)), яка здогадалася озирнутися тільки до 40…Йди працюй, мрійниця)))…