«Прости мене. Серце розривається від болю»: Убитий горем батько Децла звернувся до покійному синові

0
246


В неділю, 3 лютого, стало відомо про раптову смерть відомого російського репера Децла ( Кирила Толмацкого). Артист помер після свого концерту в місті Іжевськ.
Причиною смерті репера називають патологію серця. Але є й інші версії.
Сьогодні. 6 лютого, відбудуться похорони 35-річного виконавця. Вбитий горі батько Децла, Олександр Тлумацький присвятив йому зворушливі рядки у своєму Instagram.
Олександр опублікував фото свого сина і звернувся до нього з таким прощальним посланням.
«Так ми з тобою і не поговорили…Більше всього на світі я боявся, що ти не прийдеш на мої похорони… Мої спроби почати спілкування з тобою були суцільним провалом. Я так і не дізнаюся, чому ти не зробив крок назустріч чи подав би мені якийсь знак… Я дуже любив тебе, не розумію навіщо ти наговорив багато дивних речей в мою адресу… життя зробила так, що ховаю тебе я… Вибач мене може бути я дійсно був поганим батьком???? Але знай моя любов до тебе безмежна. Діти це втілення мрії батьків, я пишаюся тобою!!! Прости мене….. серце розривається від любові і болю…. Ось такий хріновий лютий……».
«Прости меня. Сердце разрывается от боли»: Убитый горем отец Децла обратился к покойному сыну
Зазначимо, що перед смертю Децл виступав на закритій вечірці в Іжевську. Лікарі швидкої допомоги не змогли реанімувати Кирила. Пізніше їх колега з іншого міста припустив, що медики працювали абияк, і музиканта можна було врятувати.
Ходили чутки, що Тлумацький міг померти через пристрасть до наркотиків. Однак, згідно з результатами попередньої експертизи слідів наркотичних речовин в крові музиканта не були виявлені.
Похорон Кирила Толмацкого відбудуться 6 лютого на П’ятницькому цвинтарі. Прощання з репером пройде в ЦКЛ Управління справами президента Росії в 11:00 мск.