Порнозірки, яких ощасливив Трамп

0
277

В західних ЗМІ все обговорюють, що Трамп заплатив $130 тис. порнозірку за мовчання. З іншого «красунею» він підписав угоду, яка забороняє актрисі фільмів для дорослих навіть згадувати його ім’я. Ми зібрали всіх, з ким Дональд коли-небудь «запалював». Знаєте, у нього є смак!

Вікторія Здрок
Порнозвёзды, которых
Вікторія, 44-річна уродженка України, каже, що зустрічалася з Трампом початку 2000-х років кілька разів. Але у них не було, Дональд лише хвалиться, що дівчина ніби випробувала кращий оргазм у своєму житті з ним.
У нього чудовий смак
Порнозвёзды, которых
«Він ніколи не питав про мене. Це найжахливіше для дівчини, і він цього не розуміє. Він порожній, дріб’язковий, фальшивий і просто мажор» — говорить вона.
Стормі Деніелс
Порнозвёзды, которых
Деніелс каже, що спала з Трампом у 2006 році під час турніру з гольфу, на який жінка була запрошена в якості гостя. Це сталося через 4 місяці після народження Беррона — молодшого сина Трампа. Адвокат Трампа заплатив їй за те, щоб вона мовчала.
Порнозвёзды, которых
Алана Еванс
Порнозвёзды, которых
Алана каже, що була запрошена до Дональду в кімнату разом з Стормі Деніелс. Вони познайомилися з Трампом на гольф-турнірі.
«Стормі дзвонила мені чотири або п’ять разів, і я чула голос Дональда. Вона дзвонила і запрошувала до них приєднатися».
Джессіка Дрейк
Порнозвёзды, которых
Джессіка стала однією з тих 14 дівчат, хто звинувачував Трампа в домаганнях. У 2006 році Трамп поцілував її, і пропонував $10 тис. (567 тис. рублів за нинішнім курсом) за інтимну близькість на борту приватного літака. Вони познайомилися на гольф-турнірі.
Порнозвёзды, которых
«Коли ми увійшли, він міцно схопив кожну з нас (в номері було кілька дівчат) і, не питаючи, обняв. На ньому була піжама, поруч був охоронець. Він запитав мене про роботу, це було схоже на співбесіду. Через 30 або 45 хвилин ми пішли», — говорить актриса.