Найсуворіша економія на своїй дівчині

0
233


Раніше я думала, що до своїм 34-м рокам я знаю про чоловічий скупості все. Однак, виявилося, що роздільний рахунок в ресторані і вимога оплатити свій кави – це тільки квіточки. Ягідки чекають даму, соглашающуюся на «навпіл» попереду. Ось одна з таких історій.
Катя (23 роки) і Владислав (27 років) після кількох «пополамных» побачень вирішили приступити до статевого життя. Після її початку хлопець як не платив за Катіну частину спільних прогулянок та розваг, так і не збирається. До пори, До часу, Катю це влаштовувало.
Проблеми почалися тоді, коли пара вирішила оберігатися таблетками. Їх покупка повністю лягла на Катіна плечі. Мало того, що відповідний дівчині препарат коштує досить дорого – приблизно 3,5 — 4 тисячі рублів, так ще й зарплата у Каті, як у молодого спеціаліста в провінції, дуже невелика. А витрати на побачення і контрацепцію залишають від неї взагалі сльози.
Наголошуючи на своє матеріальне становище, Катя попросила молодого людини розділити витрати на контрацепцію. На що отримала м’який, але ввічлива відмова. Мовляв, твоє тіло – твоя справа. Подруги дівчини, обурившись меркантильністю хлопця у питаннях купівлі протизаплідних, обізвали його пополамщиком і нищебродом.
А ось я, в свою чергу, хочу сказати, що ніякий це не пополамщик. Під личиною пополамщика в життя дівчини вповзла зовсім інша тварина – рабовласник і експлуататор. Який поступово підточує її життєві сили, випиває енергію, обкрадає морально і матеріально.
У «пополаме» в принципі все не так погано – витрати і ризики діляться обома сторонами навпіл. Проблема в тому, що деякі готові зупинитися на тому, щоб ділити все порівну. Більшість хоче, так чи інакше, дівчину обмудрить. Спочатку кава, потім контрацепція, а якщо щось і народжений від таких відносин дитина – все це визнається проблемами дівчини. А воно їй треба?
Як уникнути таких чоловіків і не потрапити, замість «пополама», в рабство? Наші бабусі давно вигадали рецепт: бігти від того, для кого пригостити даму тістечком – непосильне завдання. Мабуть, нічого іншого винайти у слабкої статі з тих пір так і не вийшло…
До речі, хто, по-вашому, повинен нести витрати на контрацепцію? Чоловік? Жінка? Чи разом?

Як вибрати курси англійської мови

7-4-2020

Знання англійської мови необхідність сучасного світу. Спілкуватися, претендувати на престижну роботу в міжнародній компанії, відчувати себе комфортно під час відпустки за кордоном – випадків застосувати знання англійської випадає безліч. Отже рекомендуємо Вам звернутися за посиланням на сайт https://www.englishdom.com/blog/vse-kursy-anglijskogo-yazyka-englishdom-s-prepodavatelem/ та почати навчання.

Вивчити англійську » З нуля» або поліпшити рівень можна в будь-якому віці. Розберемося, як вибрати курси англійської мови, щоб вони підходили саме вам.

Перед вибором мовної школи визначитеся з метою вивчення. Залежно від цього потрібно розглядати вид курсів:

Класика. Поетапне вивчення всіх розділів мови: фонетика, лексика, граматика.
Розмовна англійська. Якщо мова потрібна для усного спілкування, курси розвивають навички комунікації: багато роботи в діалогах, прослуховування записів, спілкування з носіями мови.
Підготовка до іспитів. Курси англійської цілеспрямовано готують до здачі тестів.
Англійська для бізнесу. Акцент робиться на вмінні вести кореспонденцію, вивчення ділового етикету
Експрес-курси. Допоможуть при необхідності вивчити або поліпшити англійську в короткі терміни. Ефект досягається за рахунок практично щоденних занять.
Технічні курси. Групи або індивідуальні заняття проходять з урахуванням специфіки вашої професії. Глибоко вивчається спеціалізована лексика.

Які курси англійської мови краще
Кращими курсами англійської мови є ті, які підходять саме вам. Щоб їх вибрати, відвідайте пробне заняття, дізнайтеся все про методику викладання.

Ключове-індивідуальний підхід, адже всі люди читають і працюють в різному темпі. Хорове навчання, як у школі, у свідомому віці вже не буде ефективним. Курси англійської хороші, коли у вас буде простір для цікавого і комфортного дослідження мови. На курсах вчитися має бути легко.

Тривалість курсів англійської мови
Тривалість курсів англійської часто залежить від мети навчання. Інтенсивне вивчення мови може тривати 3-4 тижні, а якісне класичне – кілька років. Зазвичай слухачам пропонують програму, що складається з 2-3 занять на тиждень по дві академічні години.

Як правило, курси англійської мови розділені на рівні. Якщо після закінчення одного з них, ви вирішите, що досягли поставленої мети, навчання можна завершити. І навпаки, при бажанні курси англійської можна відвідувати нескінченно-після проходження програми з граматики перейти на розмовні клуби.

Як вибрати курси англійської для дітей
Очевидно, що навчання дітей англійської мови відбувається з урахуванням віку. Вибираючи курси англійської для дітей, звертайте на поділ груп – чим більше дробиться вік, тим краще. Для кожної вікової категорії існують свої методи навчання, вправи і матеріали, які повинні викликати інтерес.

  • від 3 до 6 років. З малюками можна грати в англійське лото, показувати картки із зображенням предметів, квітів, цифр. Викладач повинен вміти ладити з дітьми такого віку, щоб не відбити охоту вчитися в майбутньому.
  • 7-9 років. На заняттях в цьому віці пропонуються цікаві завдання, з дітьми грають в ігри.
  • 10-12 років. Час серйозного вивчення граматики. На курсах доповнюється Шкільна програма, збільшується словниковий запас.
  • 13-17 років. У цьому віці традиційно втрачається пристрасть до навчання. Звертайте увагу на вміння викладачів захопити аудиторію, на те, щоб заняття не були схоже на класичну шкільну програму.

Як вибрати мовний центр
При виборі Центру вивчення англійської мови звертайте увагу на такі моменти і дотримуйтеся наступних правил:

Відвідайте пробне заняття. Це має бути саме заняття, а не день ВІДКРИТИХ дверей. Ви приєднаєтеся до працюючої групи і повноцінно візьмете участь в занятті, а не просто подивіться кабінети і плакати на стінах.

Дізнайтеся максимум інформації про викладацький склад. Звертайте увагу не тільки на посаду викладача, а на те, як він підвищує свою кваліфікацію. Віддайте перевагу тому, хто брав участь у міжнародних програмах або працював в інтернаціональних фірмах. Їхня мова більш жива, а не книжкова. Та й за вимовою ви швидко відрізните таких фахівців.

Переконайтеся, що курси переслідують точно ту ж мету, яку ви сформулювали для себе.