Маму Гаріка Харламова взяли за його сестру

0
282

Гуморист Гарік Харламов не дуже часто радує свою майже п’яти мільйонну армію передплатників у соціальних мережах фотографіями родичів. Кілька днів тому мама шоумена Наталія Ігорівна відзначила свій день народження. Це подія для Гаріка здалося цілком слушним, щоб розмістити фотографію зі своєю мамою. Як і багато публічних людей, Гарік привітав маму не тільки особисто, але також у своєму инстаграме.

Багато фоловерів тридцатисемилетнего Харламова відзначили, що його мама чудово виглядає: «У вас молода красива мама» Вітаю», «Ох, яка у Вас молода мама!», “Виглядає круто! У вас різниця скільки?» “А мама відмінно (молодо) виглядає! Молодець», «Мама виглядає молодшим за тебе!», «Поглянувши на фото, подумала, що це старша сестра».
Маму Гарика Харламова приняли за его сестру
Деякі навіть знайшли схожість дочки Харламова і його мами: «Ну, тепер зрозуміло, на кого ваша Дочка схожа». До речі, Наталя Ігорівна, як справжня бабуся, дуже багато часу проводить зі своєю п’ятирічною онукою. Крім того, вона виховує двох єдиноутробних сестер Гаріка.
Батьки шоумена розлучилися, коли він був ще дитиною. Мама вдруге вийшла заміж і народила доньок-близнючок Аліну і Катерину. Зараз дівчатам за дев’ятнадцять років. Батько емігрував у Сполучені Штати. До нього Гарік переїхав у віці чотирнадцяти років. У вересні минулого року Харламов-старший помер у віці п’ятдесяти шести років.