Хотіла сімю і дитину, а отримала — ВІЛ

0
272


Прочитала на стрічці інтерв’ю одній з активісток боротьби з ВІЛ. Колишня вчителька, скромна віруюча жінка. Яким чином вона могла заразитися?
Виявляється, що людину, передав їй страшну хворобу, вона зустріла на сайті знайомств для православних. Хворим він не виглядав, робив щоденну зарядку, віджимався, словом, нічого не насторожувало. Відразу запропонував сім’ю, дітей, заміжжя. І вже потім приголомшив діагнозом.
Найцікавіше, що жінка не злякалася. І навіть одразу не зрозуміла, що потрапила в сім’ю ВІЛ-дисидента. Наречений і його мати змогли переконати: ВІЛ – це казки, зомбування населення. Та й дуже вже хотілося сім’ю. Жінка повірила і спробувала зачати дитину.
Дитини, на жаль, не вийшло, а от з організмом щось відбуватися. Постійні ангіни, інфекції. А ще через деякий час стало погано чоловікові. Імунітет стрімко падав. В жахливому стані він опинився в лікарні, де нехай і з затримкою, але почали терапію. Жінці теж довелося приймати підтримують імунітет препарати.
У підсумку вчитель довелося звільнитися з роботи. Найближчі друзі відмовилися від неї, мотивуючи це тим, що після її візиту доведеться міняти меблі.
Зараз жінка займається тим, що роз’яснює особливості перебігу та лікування ВІЛ іншим. Але історія її знайомства досі не виходить у мене з голови. Це ж треба – залізти на сайт з метою створення сім’ї, і витягнути ось такий квиточок.
Адже досі серед наших громадян побутує переконання – заражаються ВІЛ тільки наркомани і повії. А деякі люди, які вважають себе освіченими, і зовсім заявляють: ніхто з моїх знайомих не помер від Сніду, значить, його немає. Напевно, тому ми перші в Європі за темпами зараження.
Але ми ж з вами розуміємо, що є носієм ВІЛ може бути будь – навіть людина з православного сайту знайомств, навіть мила дівчина, яку ти підозрюєш у невинності, та взагалі хто завгодно. У найстрашніших випадках джерелом інфекції стає чоловік або дружина.
Виходить, взагалі нікому не можна довіряти на 100% і перевірка перед незахищеним інтимом обов’язкова? Кому ви довіряєте?