Експерти не можуть визначити вид хвостатих істот на відео

0
247

В Мережі з’явилося відео з дивними істотами, вид яких збив з пантелику навіть експертів.
На відео можна побачити чотири невеликих істоти, які вміщуються на долоні. По всьому видно, що вони живі, так як ворушать довгими хвостами, які багато порівняли з щурячими. Однак на щурів або мишей ці створення абсолютно не схожі.
Автор відео, Тім Клерку з Окленда, Нова Зеландія, розповів, що дивних створінь знайшла його мама на підлозі кухні. При цьому він зазначив, що мама була просто в жаху, побачивши таку знахідку в своєму будинку. Користувачів Мережі він попросив визначити, що за істот він тримає в руці, щоб зрозуміти, які могли створення потрапити в його будинок.

Користувачі інтернету, втім, виявилися також збиті з пантелику дивними істотами. Один з користувачів заявив, що істоти схожі на те «як ніби хтось відрізав нижню частину мишей». Інші пишуть, що сподіваються на те, що відео є обманом, так як не хотіли б самі зіткнутися з такими істотами.
Не змогли відповісти на це питання навіть новозеландські фахівці з біобезпеки. Однак вони висловили припущення, що це не самостійні істоти, а відірвані лапки комахи, наприклад молі, великої нічного метелика, яку могла з’їсти кішка, а лапки залишила на підлозі.
Висловив свою точку зору і експерт з комахою Ерік Едвардс. На його думку, зняті на відео істоти можуть бути звичайними личинками журчалки, які мають довгі хвости, за що навіть були прозвані крысохвостыми личинками.