Бен Аффлек і Ліндсей Шукус відновили спілкування через пять місяців після розставання

0
747


Розставання — це не привід залишатися ворогами на все життя. Принаймні, саме такої точки зору дотримується 46-річний Бен Аффлек, який нещодавно відновив спілкування зі своєю колишньою пасією, 38-річної Ліндсей Шукус. Інсайдер, близький до зірок, уточнив, що це зовсім не означає, що Бен і Ліндсей знову збираються зустрічатися: поки мова йде лише про дружні стосунки.
Вони знали один одного протягом багатьох років. Після розставання був період, коли вони не спілкувалися зовсім. Але тепер вони знову розмовляють один з одним,
— повідав анонім.
Бен Аффлек и Линдсэй Шукус возобновили общения спустя пять месяцев после расставания звездные пары
Бен Аффлек і Ліндсей Шукус
До речі, Аффлек залишився в добрих стосунках і з колишньою дружиною Дженніфер Гарнер. Розлучення і багато проблеми (в тому числі і зловживання алкоголем) не завадили Бену і 46-річній актрисі залишитися друзями: вони разом виховують трьох дітей, які регулярно ходять до церкви і на прогулянки, а також відзначають сімейні свята.
Нагадаємо, що перші чутки про роман Аффлека і Шукус з’явилися ще в 2014 році, проте офіційне підтвердження вони одержали лише у квітні 2017 року. Стосунки пари, які розвивалися досить стрімко: Ліндсей і Бен багато часу проводили разом і швидко з’їхалися. Однак через кілька місяців Шукус дізналася про зради актора, і незабаром пара прийняла рішення розлучитися.
Бен Аффлек и Линдсэй Шукус возобновили общения спустя пять месяцев после расставания звездные пары
Ліндсей Шукус і Бен Аффлек
Після розриву з Ліндсей у актора був роман з моделлю Playboy Шоной Секстон (за чутками, саме вона і стала причиною розставання Шукус і Аффлека), однак він теж довго не протривав — у жовтні 2018 року пара розлучилася, і з того моменту Бен офіційно перебуває в статусі холостяка.