Анна Семенович відмовилася від алкоголю, щоб позбавитися від зайвої ваги

0
285


38-річна Анна Семенович намагається позбутися від зайвих кілограмів. Відома співачка зізналася, що заради цього їй навіть довелося відмовитися від алкогольних напоїв.
На своїй сторінці у инстаграме Анна Семенович розповіла шанувальникам, що їй вже вдалося скинути 2,5 кілограма.
«Дорогі мої, спасибі вам, що підтримували мене усі три дні, поки я голодувала!!! Завдяки вам я впоралася і скинула 2,5 кг! Сьогодні я виходжу з голоду, це необхідно для організму. Дуже шкідливо після голоду відразу починати щільно спочатку кілька днів потрібно посидіти на легких кашах і смузі, це важливо», — написала співачка.

Анна Семенович заявила, що заради стрункої фігури вона відмовилася від алкогольних напоїв. При цьому зірка закликала своїх шанувальників наслідувати її приклад.
«Я до кінця тижня буду їсти легку їжу без солі і цукру, ніякого алкоголю і борошняних виробів, моя мета скинути ще пару кг! Але після того, як я скину вагу, його треба закріпити і пару тижнів дуже сильно стежити за харчуванням. Буду їсти багато овочів (не сирих, термічно оброблених), рибу, індичку, курку, сир і фрукти (тільки в першій половині дня). Хто зі мною? Ви мене все питаєте, де я проходила голодування і всі процедури, які мені допомагають позбавитися від зайвої води і набутих у відпустці кг! Увечері вам все розповім, а поки пишіть, хто зі мною на ЗОЖЕ?» — написала Семенович.