51-річна Ольга Кабо показала своїх дітей

0
248

Одна з найкрасивіших актрис російського кінематографа Ольга Кабо днями відзначила свій п’ятдесят перший день народження. Крім численних шанувальників Ольгу привітали і два її найближчих людини – дочка і син.

Доньку Ольга народила у шлюбі з підприємцем Едуардом Василишиним. Таня вже встигла знятися з мамою в одній картині – у казці «Дюймовочка». Тетяні вже двадцять років. Вона вирішила піти по стопах мами і вчиться в Російському інституті театрального мистецтва.
51-летняя Ольга Кабо показала своих детей
У 2012 році з’явився на світ другий дитина актриси – син Вітя. Він народився в шлюбі з бізнесменом Миколою Розгуляєво. Віті всього шість років. Він тільки в минулому вересні відправився в перший клас.
51-летняя Ольга Кабо показала своих детей
Діти приготували знаменитої мами смачний подарунок. Як написала сама Кабо, свято вдалося.
Знімок дочки та сина з їх подарунком Ольга опублікувала в соціальних мережах. «Найкращі твори мами Олі – це красень синочка і лапочка дочка!», «Як же приємно усвідомлювати, що діти навчилися робити приємне іншим, а мами є на кого спертися в житті», «У красивих людей і діти гарні», «Дітки все матусю красуню».
51-летняя Ольга Кабо показала своих детей
До речі, сама актриса зазначає, що донька зовсім на неї не схожа. На відміну мами-брюнетка з карими очима, Таня – блакитноока білявка.