Пора в музей: Алла Пугачова подарувала свої костюми історика моди Олександра Васильєва

0
451


Поки прихильники Алли Пугачової намагаються дістати квитки на її ювілейний, приурочений до 70-річчя Примадонни, концерт, який має відбутися 17 квітня в Державному Кремлівському палаці, сама діва російської естради позбавляється від сценічних костюмів.
Про це стало відомо кілька днів тому від історика моди і ведучого програми «Модний вирок» Олександра Васильєва, яким і дісталися безцінні вбрання, а сьогодні інформацію підтвердив і чоловік Пугачової Максим Галкін.
Пора в музей: Алла Пугачева подарила свои костюмы историку моды Александру Васильеву новости моды
Алла Пугачова і Олександр Васильєв
Алла передала Олександру свої сукні різних років для виставки і його чудового Музею моди,
— написав артист у себе в Instagram.
Як виявилося, Васильєв був запрошений до зоряної пари на сніданок і, здається, мудрість з радянського мультика про Вінні-Пуха зайвий раз підтвердилася — хто ходить в гості вранці, той поступає мудро! Замок Пугачової і Галкіна історик моди залишив не з порожніми руками.
Моя колекція поповнилася дюжиною концертних суконь з гардеробу Примадонни,
— поспішив поділитися радістю Васильєв у себе в блозі.
Пора в музей: Алла Пугачева подарила свои костюмы историку моды Александру Васильеву новости моды
Максим Галкін, Ліза Галкіна, Алла Пугачова, Олександр Васильєв і Гаррі Галкін
Компанію за сніданком дорослим і склали діти знаменитої сім’ї, Ліза і Гаррі Галкины, — з чарівними спадкоємцями та гостинними господарями Васильєв також зробив фото на пам’ять.
Сама Алла Борисівна цей атракціон небаченої щедрості поки ніяк не прокоментувала, втім, навряд чи гардероб зірки сильно порожнів — для такого очікуваного концерту в Кремлі співачка, напевно, приготувала особливі вбрання.
Пора в музей: Алла Пугачева подарила свои костюмы историку моды Александру Васильеву новости моды
Алла Пугачова і Максим Галкін
Цікаво відзначити, що раніше історик моди відрізнявся досить суперечливими відгуками на адресу Пугачової. Одного разу, наприклад, він обмовився, що мріяв би дістати в колекцію хоча б один з легендарних балахонів артистки, а в одному інтерв’ю заявив, що Алла Борисівна є законодавицею поганого смаку в Росії.
Продовжуючи слідувати мудростям мультиплікаційних героїв, можна припустити, що він такий злий був, тому що у нього балахона не було — будемо сподіватися, що серед переданих речей був цей жаданий концертний костюм.