Неймовірні можливості атомного Посейдона підтвердили випробування

0
300

Атомний підводний безпілотний апарат «Посейдон» здатний розвивати швидкість понад 200 кілометрів в годину. Крім того він має необмежену дальність ходу.
Як повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в оборонно-промисловому комплексі, ці можливості новітнього російського дрона підтвердилися в результаті підводних випробувань ядерної енергетичної установки «Посейдона», які проходили в морі.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що випробування проводилися в захищеній від розвідувальних засобів ймовірного противника морської акваторії. Також повідомлялося, що величезну швидкість під водою «Посейдон» зможе розвивати завдяки виникненню навколо апарату повітряної каверни, знижує опір водного середовища.
Невероятные возможности атомного
Нагадаємо, раніше стало відомо, що створений в Росії атомний безпілотник «Посейдон» здатний розвивати під водою більш ніж на кілометровій глибині величезну швидкість близько 110 вузлів або більше 200 кілометрів на годину.
Це стало можливо завдяки створенню навколо дрона повітряної каверни, знижує опір води. При цьому «Посейдон» може маневрувати по курсу і по глибині, що робить перехоплення апарату або протидія йому практично нереальним.
Невероятные возможности атомного
Передбачається, що російський ВМФ отримає 32 атомних підводних безпілотників «Посейдон» і за дві субмарини-носія для Північного і Тихоокеанського флотів. Між тим на Заході російський «Посейдон», здатний викликати апокаліптичне радіоактивне цунамі, вже назвали «машиною Судного дня».