Тільки через батіг…

0
324


Купив я квартиру в новому будинку, велика, гарна, відмінний район, познайомився з сусідами, всі пристойні люди, але була у нас одна біда, парковок на всіх не вистачало. Цю проблему ми досить швидко вирішили, паркуючись на тротуарах, газонах, між дерев і ось ніби все ніштяк.
Але не всі були згодні з цим, у нашому будинку купив квартиру і великий начальник поліції в званні аж полковника. Йому-то може і пофіг було б, але ось дружина у нього завжди тягнулася до прекрасного і ця ситуація її категорично не влаштовувала. Жили ми безбідно, навіть приїжджаючи пізньої ночі я, як супер-пупер-профі-водій, примудрявся мало не вертикально запаркувати авто між дерев, чим дуже пишався. Сусіди висловлювали захоплення такій майстерності і життя йшло спокійно і розмірено, поки в один прекрасний день нам усім не прийшли штрафи за паркування на 2000.
Ми знатно ох»єв, сглонув сльозу їх оплатили, але паркуватися ніде, продовжили в тому ж дусі. І ось, нам знову штрафи за 2000. Так че за х»йня? Парковок немає, а нам бл»дь штрафи??? До речі, я після першого штрафу став паркуватися виключно з пдр, інакше я працював би на одні штрафи, але були в нас і особливо вперті люди, на 570 лексусах, нам [цензура] на штрафи, — говорили вони. А через пару місяців пристава просто беруть і списують з карти у них х»ліон грошей і ще близько х»ліон збір якийсь приставам.
Вони очам своїм не повірили і всі понти кудись поділися. А до того часу в них ще штрафів накопичилося, загалом, це було те ще видовище. Збиралися зборів, крики, лайки, але проти закону не попреш, тим більше, коли не прав. І о диво, всі почали паркуватися за правилами, я, взагалі, відразу 2 місця в паркінгу купив. Потім була битва з курінням в під’їздах, з алкашами у дворах, але цілодобові наряди ппс і рпс цю проблему швидко вирішили.
Минуло кілька років, сусіди, начебто, ті ж, а начебто, і не ті. Я помітив, як ми сильно змінилися і те, що кілька років тому нам здавалося нормальним або «Чо такого?», то зараз здається диким!
Повели з сусідом дітей на гірки, йдемо через чужий двір, а там просто п»здець, запаркованы хто як зміг, Мішаня:
— ось, быдланы ?
— Міш, а ми такими ж быдланами були ?
— так, ну?
— ну, ти згадай, як ми заїхали
— бл»дь, а адже і правда
— просто, ми вбили в собі бидло, не без сторонньої допомоги, звичайно ))))
І якщо спочатку я дуже сердився на цю тітку, то тепер безмірно їй вдячний за те, що вона допомогла вбити в мені бидло. Видно російська людина так влаштована, що розуміє все тільки через батіг. Адже можна ж не порушуючи пдр паркуватися. Я працював кур’єром та по 70 адрес в день відвідував в самих різних районах і завжди знаходив місце для паркування, хоч і дуже квапився.
Розруха в головах і не Обама ссе в ліфтах….