Якийсь дизайнерський маячня — 7 трендів у верхньому одязі, від яких провінціалки просто в жаху

0
168

7 трендів у верхньому одязі, від яких провінціалки просто в жаху

Є безліч модних трендів, які прийняті у світі моди і їх із задоволенням носять ті, хто за цією модою слідкує. Але часто в магазинах доводиться чути або читати під модними оглядами коментарі про те, що все це носити абсолютно неможливо, що це жах і колгосп, і що по-справжньому поважаюча себе жінка таке не вдягне. Чому? Тому що це некрасиво, не підкреслює фігуру, безнадійно застаріло.
Представляємо 7 модних тенденцій у верхньому одязі, які провінціалки ніяк не можуть зрозуміти і прийняти.
Шуба з штучного хутра

Були часи, коли шуба з штучного хутра купувалася лише як єдина доступна альтернатива недоступним моделям з розкішного натурального хутра. Фраза «купити дружині шубу» навіть стала крилатою, і про справжню шубі мріяли (і досі мріють) ті ж, хто мріє про окремій квартирі, машині й інші блага суспільства споживання.
Але часи тотального дефіциту і безпросвітної бідності давно пройшли, а мода звернула вбік экосознательности і доступності для всіх. Сьогодні штучні шуби показують самі імениті дизайнери на світових подіумах, демонструючи, що штучне хутро може бути дуже красивим і стильним. Але ні, провінціалки дивуються – це ж дешевка якась, а не шуба!
Леопардовий кожушок

Провінціалки обожнюють леопардовий принт, але не пальто, а в сукнях. Саме облягає хиже платтячко для них – це шик і блиск, безодня стилю і головне – сексуальності. А адже саме в пальто або шубка з штучним хутром з леопардовим принтом – це позачасовий і класичний предмет верхнього одягу. Леопардова шубка була в моді в 70-ті на хвилі панк-стилю, що пізніше, в 90-е, вона повернулася в моду.
Сьогодні вважається, що в сезон леопардове пальто стає самодостатнім предметом верхнього одягу, який можна надіти поверх самого мінімалістичного наряду.
Пуховики оверсайз

Всемогутній оверсайз увійшов у моду багато років тому, з тих пір він не залишає ні подіумів, ні гардеробів модниць, які цінують простий і розслаблений стиль. Одні воліють широкі плечі, інші вайлуватий крій, треті вибирають пальто-кокон або жорсткий архітектурний крій.
Але як же часто від провінціалок можна побачити коментарі на кшталт «Хто купує ці потворні мішки?». Жінка, вважають вони, повинна носити одяг по фігурі – і крапка.
Вінілові плащі

Скажемо прямо – вініл занадто складний для розуміння багатьма, і не тільки провинциалками, і не тільки російськими. Цей неоднозначний матеріал дуже поширений для верхнього одягу на хвилі популярності екологічної моди з відмовою від натуральної шкіри.
А якщо згадати 90-ті, то тоді модниці з задоволенням носили вініл і відверто дешевий дермантин і інші замінники шкіри. Але тоді не було іншого виходу, а сьогодні він є. Тому вінілові плащі одноголосно називають дешевинкою.
Пальто з квітковим принтом

З пальто з квітковим принтом ситуація практично та ж, що з леопардовим малюнком. Жінки з задоволенням носять квіткові сукні та спідниці, але пальто з квітковим малюнком можуть розглядати лише в ролі річного майже аксесуара в прохолодну погоду.
Квіточки – це на літо, а восени і взимку варто переходити на щось більш серйозне, немаркое, універсальне. А адже саме пальто з квітковим принтом в 2018-2019 році не тільки в тренді, але і може скрасити похмуре мінорний настрій, властиве холодного сезону.
Пальто оверсайз на запах

Ці пальто, від яких у захваті і зірки, і модні блогери, які стали іконами стритстайла, у багатьох російських жінок викликають виключно асоціації з домашніми банними халатами. І ось в черговий раз вони пишуть коментарі про те, що пальто із запахом – це черговий дизайнерський марення, що виглядають вони вайлувато і неакуратно.
Куртки-парки

Парку в сезон стає улюбленим предметом верхнього одягу для модниць, які обожнюють комфорт і розслаблений стиль, не проти гумових чобітків і багатошаровості. Але для провінціалки, яка звикла, що «треба бути на висоті» постійно, сама ідея одягти парку наводить жах.
Парки у відтінках хакі нагадують їм безликі куртки мисливців і рибалок, тому замість них вони воліють щось класичне, жіночне і, звичайно – ошатне.