І хто кого утискає? 90% вбивств і 98% насильств у нас роблять зовсім не жінки

0
170


Ох, як задовбали ущемлені з усіх боків мущщинки. Саме не чоловіки, а мущщинки, які на кожному кроці лементують, як підлі баби їх з усіх сторін утискають.
Вони не бажають розуміти, що розпещення і потурання примхам дітей залежить від стилю виховання в конкретній сім’ї, а не від статі дитини. Бачте, дівчаткам все купують по першому писку, а хлопчикам немає. Правда чи що? А я вчора бачила, як мужик на всю вулицю кричав на маленьку доньку, називаючи її неприємними епітетами. І це не перший випадок, повірте.
У школі дівчаткам твердять, що якщо хлопчик її задирає, ображає або навіть б’є — це ознака, що вона йому подобається, нічого страшного. Здачі давати не можна — це неженственно, будеш пацанкою — ніхто заміж не візьме!
З дитинства в сім’ях дівчинку завантажують роботою по будинку, мотивуючи тим, що тыжедевочка, ти повинна бути ідеальною господинею, а то знову ж заміж не візьмуть. Хлопчики в цей час гуляють або грають в танчики, вони ж не повинні вміти готувати і мити підлоги — за них це буде завжди робити мама, а потім дружина.
В університеті, варто дівчині вступити на якусь спеціальність складніше гуманітарної, її частенько починають гнобити — і одногрупники, і викладачі. Неважливо, наскільки вона здатна і розумна — фразу «твоє місце на кухні» вона почує майже напевно. А намагаючись влаштуватися на роботу, вона дізнається, що працівники, які можуть піти в декрет / тільки що вийшли з декрету, нікому не потрібні. Крім того, у нас досі існує список офіційно заборонених для жінок професій. І в цьому списку 456 (!) професій. Вибирай, защемлений мущщинка! Чи ти здатен тільки в офісі сидіти і ноготочки пиляти?
И кто кого ущемляет? 90% убийств и 98% насилий у нас совершают совсем не женщины женщины
Вийшовши заміж,, середньостатистична жінка, працюючи і отримуючи приблизно рівну з чоловіком зарплату, ще й звалює на себе подвійний об’єм роботи по дому, тому що чоловік не може підняти дупу і допомогти їй — він зайнятий танчики.
Якщо народжується дитина і жінка просить чоловіка хоч раз замість традиційної п’ятничної пиятики допомогти їй з дитиною — то все її, починається вічна пісня про те, як дружина диктує нещасному чоловікові, з ким і коли спілкуватися. Адже брати участь у вихованні та забезпеченні власної дитини — це не царська справа!
Саме тому в Росії більше 900 тисяч боржників за аліментами — просто вдумайтеся в цю цифру. Не ви чи вимагали у дружини спадкоємця продавленого дивана? Не ви чи складали метафори про «нюхати квітка в протигазі»? Дитина народилася — і ви назад, а жінці тепер розгрібати вашу хвилинну хотілки як мінімум найближчі 18 років.
Кажете, при розлученні чоловік не може відсудити собі дитину? Ще й як може. Ось мій батько зміг, не маючи ні грошей, ні зв’язків — звичайний мужик. Відсудив п’ятирічну дівчинку, навіть не маючи власного житла. Правда, потім він цю дівчинку ґвалтував шість років поспіль, але це ж зовсім інша історія, чи не так? Це ж не є однією з причин, чому суди не віддають дітей батькам, правда?
И кто кого ущемляет? 90% убийств и 98% насилий у нас совершают совсем не женщины женщины
До речі, насмілюся нагадати, що 90% вбивств і 98% злочинів сексуального характеру, у нас роблять далеко не жінки. Жінки здебільшого виступають жертвами. Так хто кого утискає?
Зрештою, неуважаемые ущемлені, вам ніхто не заважає дотримуватися того стилю життя, який ви так идеализируете. Ви теж можете після вузу знайти собі багату даму у віці, яка і военник вам купить, і посадить в свою фірму секретарем, і премії буде виписувати за якісне сексуальне обслуговування її зів’ялих принад. Ви ж саме це уявляєте як еталон щастя для будь-якої жінки, так вперед! Дерзайте!
Тільки не дивуйтеся, що ви назавжди залишитеся в очах суспільства мущщинкой. А не нормальним мужиком, який вміє і любить працювати, поважає свою жінку, бере участь у вихованні дитини нарівні з дружиною, не підраховує, кому в дитинстві купили більше іграшок і не вважає себе ущемленим на все життя з цього приводу.