Японський метод лікування водою: докладний опис, відгуки

0
176

Те, що японці є визнаними довгожителями, відомо багатьом. І це при тому, що жителям Японії довелося пережити ядерні вибухи в Херосиме і Нагасакі. Але навіть це не заважає їм мати відмінне здоров’я і доживати до глибокої старості. Протягом багатьох століть, а може бути навіть і тисячоліть, в Країні висхідного сонця практикують японський метод лікування водою.
Дана методика дозволяє виліковувати різні захворювання, починаючи від головних болів до злоякісних пухлин. Її ефективність пов’язана з цілющими властивостями води.

Про користь води
Вода — невід’ємна частина життєдіяльності, без якої людина не може нормально існувати. Як відомо, наш організм в основному складається з води. Роль цієї речовини знайома кожному ще зі школи, а ось його лікувальні властивості відомі далеко не всім. Як виявляється, вода — одне з найбільш ефективних ліків, які використовують для того, щоб оздоровити організм.
Вченими усіма світу неодноразово було доведено, що причина більшості відомих захворювань виникає через дефіцит води в організмі. Її нестача призводить до порушення обмінних процесів, в результаті чого розвиваються хвороби. Звідси випливає висновок, що раз захворювання виникає на фоні дефіциту води, то і вилікувати його можна не ліками, а водою. Регулярне споживання води не тільки усуває симптоми хвороби, але і сприяє повному одужанню хворого.
Які хвороби лікує вода
Наукові дослідження показали, що за допомогою води можна вилікувати цілий ряд захворювань. Японський метод лікування водою застосовують у наступних випадках:
• Жіночі захворювання.
• Цукровий діабет.
• Інфекції шлунка.
• Хвороби серця і судин.
• Геморой.
• Захворювання вуха, горла і носа.
• Очні хвороби.
• Туберкульоз.
• Зайва вага.
• Хвороби нирок і сечового міхура.
• Онкозахворювання.
Крім того, якщо ви испробуете на собі японський метод лікування водою, про запорах забудете назавжди.
Японский метод лечения водой: подробное описание, отзывы здоровье
Навіщо вранці необхідно пити воду
Після ранкового пробудження із-за дефіциту води кров людини більш густа. Саме з цієї причини потрібно пити воду на голодний шлунок. Якщо цього не зробити, то після сніданку кров згущується, адже для перетравлення їжі потрібна вода. Оскільки такі напої, як чай та кава, надають сечогінний ефект, організму буде виводитися ще більше води, ніж було випито. В результаті буде спостерігатися хронічна недостача води, густа кров і неполадки в роботі товстого кишечника. Ну і так далі.
Для того щоб забезпечити нормальне травлення, застосовують японський метод лікування водою. Скільки мг треба пити? Кількість випитої води перед сніданком має бути 640 мл Після трапези потрібно зачекати 2-4 години, перш ніж випити воду знову і поїсти. Якщо шлунок порожній, вода йде з нього дуже швидко, після чого рідина надходить у товстий кишечник і засвоюється. Все це сприяє тому, що в шлунку виділяється сік, і кров при цьому не згущується.
Лікування водою (японський метод): докладне пояснення
З давніх часів у Японії прийнято дотримуватися традиції — після ранкового пробудження випивати чашку води. Така процедура дозволяє запустити роботу всього організму. Японський метод лікування водою — найпростіший спосіб не тільки запобігти і вилікувати хворобу, але і оздоровити весь організм. До того ж він не вимагає фінансових витрат, тому доступний кожному.
Отже, японський метод лікування водою полягає в наступному:
• Вранці, перед тим як почистити зуби, слід випити 3-4 склянки води. Потрібно пити маленькими ковтками.
• Після цього потрібно почистити зуби і не снідати протягом 45 хвилин.
• Черговий прийом їжі можна здійснювати не раніше, ніж через дві години.
• Тим, кому складно випити таку кількість води, можна почати з меншої дози, поступово доводячи її до необхідного обсягу.
Японский метод лечения водой: подробное описание, отзывы здоровье
Рекомендації щодо вживання рідини
Лікування водою (японський метод), докладне пояснення якого описано вище, передбачає, що для пиття оптимально підійде не мінеральна вода, а звичайна питна. Пити занадто холодну воду під час трапези, а також після неї забороняється. У такому випадку краще використовувати гарячий чай. Пов’язано це з тим, що холодна вода перешкоджає засвоєнню їжі, так як з’їдені жири застигають, з-за чого вони погано розчиняються і гірше засвоюються кишечником. Якщо під час прийому їжі пити гарячий чай, жири не будуть накопичуватися під шкірою, а ризик розвитку ракових захворювань зменшиться у багато разів.
Варто відзначити, що воду та інші рідини японці рекомендують пити не раніше, ніж через півгодини після їжі. Також вважається, що найкращий засіб для втамування спраги — це теплі напої.
Під час медикаментозного лікування кількість випитої за день води має становити не менше 2 літрів. В цьому випадку вода допомагає швидкому виведенню шкідливих речовин, пов’язаних з прийомом ліків.
Щодня рекомендується випивати 2-2,5 літра води.
Японский метод лечения водой: подробное описание, отзывы здоровье
Тривалість лікування водою
Терміни водолікування залежать від виду захворювання.
При наявності проблем з шлунком водяній метод лікування застосовують протягом 10 днів. Такий же період необхідний для того, щоб усунути запори.
При цукровому діабеті і високому тиску курс лікування становить 30 днів.
Для усунення токсикозу у вагітних потрібно пити воду протягом 90 днів.
Японський метод лікування водою допомагає вилікувати навіть рак. Однак тут важливо врахувати, що поряд з водолечением необхідно проходити курс терапії, призначеної лікарем-онкологом. Оздоровчі водні процедури тривають 180 днів.
Японский метод лечения водой: подробное описание, отзывы здоровье
Відгуки
Лікування за допомогою води випробували на собі багато людей. Варто зазначити, що відгуки, які залишають про японській методиці, наповнені позитивом. Після лікувального курсу, як правило, відзначався позитивний результат у вигляді поліпшення загального самопочуття, усунення запорів, втрати зайвої ваги. Багато вказують, що водолікування допомогло позбутися від суглобових болів, вирішити проблеми з кишечником, а також позбутися від ряду інших захворювань.
Єдине, чим викликає незручність така методика, — часте сечовипускання, що не зовсім зручно для працюючих людей. Тим не менш вихід із ситуації є. Щоб випробувати японський метод лікування водою, відгуки про який вражають, доведеться вставати раніше.
Японский метод лечения водой: подробное описание, отзывы здоровье
Водолікування добре тим, що воно не має побічної дії. Слідувати йому можуть люди всіх вікових категорій. Правда, на перших порах може спостерігатися підвищене сечовипускання, яке проходить по мірі того, як організм звикне до процедури. Після проходження лікувального курсу не варто відмовлятися від подальшого прийому води вранці. Нехай водні процедури стануть вашою корисною звичкою, яка допоможе вам забути про хвороби.