Неможливо дивитися на все це без сліз: Париж нажахав Ксенію Собчак

0
238

Нещодавно відома телеведуча й політик Ксенія Собчак відвідала Париж. Незважаючи на прекрасні умови шикарного готелю, де зірка заселилася, вона була розчарована в поїздці.
Прогулюючись по французькій столиці, Ксенія побачила багато того, що її засмутило. Вона вирішила поділитися враженнями зі своїми передплатниками в Instagram. Собчак опублікувала фотографію Собору Паризької Богоматері і додала обурений коментар. Журналістка дивувалася, чому у вечірній час одна з головних паризьких визначних пам’яток не освітлюється і виглядає «сумовите гівно».

Ксенія зізналася, що любить Францію, але незадоволена тим, що тут відбувається в наші дні: бездомні люди в центрі міста, брудні вулиці, по яких бігають пацюки. За її словами, неможливо дивитися на все це без сліз. Телеведуча назвала побачене причиною, по якій вона не любить соціалізм, порівнявши з популярним челленджем «Париж десять років тому і в наші дні».

Варто відзначити, що це був не перший візит світської левиці в столицю Франції. Ще до заміжжя вона часто бувала тут. Одна з таких поїздок запам’яталася Собчак тим, що як-то вона сиділа в кафе, і до неї підійшов солідний чоловік, який представився її шанувальником. Приємний незнайомець вручив Ксенії несподіване запрошення на приватну фотозйомку до знаменитого німецького фотографа по імені Еллен фон Унверт, знімала багатьох відомих осіб.

Як зізналася Собчак, це була незвичайна фотосесія у витонченому білизна від бренду Agent Provocateur. Їй запам’ятався аромат свіжозрізаних троянд, розкиданих по готельному номеру. Тоді подорож в Парижі було наповнене любов’ю і пристрастю.