Як стати доглянутою і охайною

0
412

«Якась неохайна жінка!» — часто чути від чоловіків. У прагненні бути ближче до поняття «еталон жіночої краси» багато жінок забувають про банальні дрібницях. Бути охайною — це не професійно накладати макіяж і ідеально підбирати гардероб, це поняття сидить набагато глибше. Непомітні деталі здатні зробити найпростіший образ неповторним, або ж його вкінець зіпсувати. Охайність по кишені будь-якій жінці! І це не дорога косметика, дизайнерські шмотки або манікюр з салону…

Редакція «Так Просто!» склала список головних ознак, які легко можуть зіпсувати образ красивої жінки. Перевір себе і швидше виправ недоліки!
Недоглянута жінка
Волосся
Недоглянута голова починається з брудних волосся. Так-так, багато жінок цим грішать! Жирні пучки, засмальцьовані хвости, брудні пасма — це кидається в очі першим. Те ж саме можна сказати і про відросло коріння, будь вони світлі або темні. Якщо ти вирішила кардинально змінити колір волосся, будь готова регулярно оновлювати пофарбування і стежити за корінням.
В іншому випадку від такого експерименту краще відмовитися. Посічені кінчики — ще один грішок недоглянутою жінки. Не забувай регулярно відвідувати перукаря і зрізати посічені кінці — це зробить твій образ в рази приємніше.
Как стать ухоженной и опрятной советы
Руки
Чоловіки просто обожнюють жіночі ручки! Але навряд чи комусь спаде на думку поцілувати руку дами серця, якщо на пальцях красується обліз лак, обгризені нігті, задирки і наросла кутикула. Якщо з сколотым лаком можна розібратися в два рахунки, на позбавлення від наросла кутикули і задирок знадобитися трохи більше часу. І не забувай ретельно воложити ніжну шкіру!
Как стать ухоженной и опрятной советы
Особа
Висипання і чорні крапки, розмитий або занадто яскравий макіяж, недоглянуті брови, потріскані губи, недоглянуті зуби — все це видає нечупару з потрохами. Запам’ятай: жоден макіяж не виглядає так добре, як чиста, сяюча і здорова шкіра!
Как стать ухоженной и опрятной советы
Тіло
Сухі лікті, недоглянуті і потріскані стопи, відсутність педикюру, надмірна рослинність на ногах і в області пахв, кокетливо проглядывающая крізь одяг, подарують тобі неохайний вигляд в два рахунки. Хочеш виглядати доглянутою і бути бажаною — обзаведися корисними щоденними звичками по догляду за собою, які не заберуть багато часу і коштів.
Как стать ухоженной и опрятной советы
Одяг
Розтягнута горловина светри, потерті, потерті джинси, сліди поту і брудної шиї, відірвані ґудзики, солідний шар катишек, шерсть тварин, стрілки на панчохах, пом’ята сорочка — всі ці ознаки недоглянутою жінки не тільки відштовхують, але і створюють вкрай погану репутацію.
Как стать ухоженной и опрятной советы
Взуття
Потертості, збиті шкарпетки і підбори, вилетіли стрази, розв’язані шнурки і бруд на взутті не роблять жінці честі. Навіть якщо на вулиці дощ і сльота, твої черевики і чоботи повинні бути ідеально чистими. Зовсім не складно покласти в сумочку упаковку вологих серветок, якими у будь-який момент можна очистити улюблену пару від пилу і бруду.
Как стать ухоженной и опрятной советы
Зустрічають по одягу, а проводжають по розуму! Можна виглядати як з голочки, цілими днями стирчати в спа-салонах, мати самі акуратні нігті гладкі п’яточки, але при цьому залишатися неохайною в очах оточуючих. Твоя мова, хода і манера поведінки можуть розповісти набагато більше про охайності, ніж одяг.
Промахи в етикеті
Мова
Елегантна, охайна жінка грамотно володіє рідною мовою, а краще — кількома. Вона використовує нейтральні за змістом та емоційним навантаженням слова, знає, як правильно поставити наголоси, і ніколи не стане сваритися.
Постава
Не косметика, моложава одяг і пластичний хірург заховають роки найкраще, а хороша постава! Красива жінка, якої вистачило сил і працьовитості зберегти спину прямою, ніколи не буде виглядати нечупарою в очах оточуючих.
Как стать ухоженной и опрятной советы
Розум
Розум — як в’яла шкіра, щоб виглядати охайно, потрібно тримати його в тонусі. Читай книги, виявляй цікавість, подорожуй, кожен день прагни навчитися новому. Так і роблять все елегантні леді!
Звички
Шкідливі звички можуть зразу зруйнувати самий вычесанный образ, якщо жінка за ними не стежить. Чесати голову, поправляти колготки або бретельки бюстгальтера при сторонніх, користуватися зубочисткою за столом або чого гірше — плюватися і колупатися де попало. Позбався від них негайно!
Как стать ухоженной и опрятной советы
Жести
Ну не може бути охайною жінка, яка без кінця метушиться як білка в колесі. Охайна жінка ніколи не мчить стрімголов, перестрибуючи через сходинки і підбираючи на ходу випали з сумки предмети, вона не розмахує руками, не кричить, не переживає по дурницях. Прекрасне, як відомо, не терпить суєти!
Поведінка за столом
Манера поведінки за столом може багато чого розповісти про жінку. Знання столового і світського етикету, уміння користуватися столовими приладами, базові знання в кулінарії показують твій статус і вихованість краще самого модного плаття.
Как стать ухоженной и опрятной советы
Ці промахи у зовнішньому вигляді й поведінці має знати кожна жінка, якщо вона хоче виглядати ефектно і привабливо навіть у звичайних джинсах і футболці. Багато жінок плюють на свою зовнішність і самоосвіта, адже вважають, що виглядати шикарно можна тільки при наявності великих грошей. Власне кажучи, звичайна городниця може виглядати доглянуто, а турботлива бабуся у віці бути першою красунею на селі. Охайність по кишені всім!
Не забудь поділитися статтею з подругами, а в коментарях розповісти, які ознаки недоглянутою жінки ми втратили. Нагадаємо, раніше ми писали, що найбільше приваблює чоловіків в жінках. І це не гарне личко!