Як правильно наносити помаду?

0
244


Червона, марсала, фуксія, пильна троянда, шоколад, нюд… Помада здатна додати фарб в образ, перетворити і підняти настрій. Але тільки в тому випадку, якщо не підведе зі стійкістю. Ось, що радять візажисти, щоб вона трималася довго.
Наносите її в останню чергу, коли образ готовий. Це як вишенька на торті для вашого макіяжу.
Спочатку зафарбуйте губи олівцем такого ж кольору що і помада. Ведіть лінію від центру до куточків губ гострим кінчиком олівця, а бічною стороною зафарбуйте всі губи. Чому потрібен цей крок? Олівець — більш сухий, матовий і, відповідно, більш стійкий.
Потім припудріть губи. Пудру краще брати розсипчасту, з легким пігментом або прозору. Пухнастою пензлем «запылите» губи.
Тепер нанесіть помаду. Підійде будь-яка текстура — від матового до кремової. Рухайтеся від «лука Амура» (галочки над верхньою губою) до куточків, а нижню губу фарбуйте зліва направо і справа наліво. При необхідності можна підрівняти контур пензликом. І знову припудрити, що б закріпити помаду.
Щоб добити ще більшої стійкості потрібно ще раз нафарбувати губи олівцем, трохи припудрити і нанести останній шар помади.
Тепер вона витримає будь-які випробування — будь то чашечка кави, келих шампанського або солодкий поцілунок.
Как правильно наносить помаду? губная помада