Серце розривається від любові і болю: батько Децла, 20 років не спілкувався з сином, попросив у нього вибачення

0
235

Минулої неділі після концерту від зупинки серця помер 35-річний Кирило Тлумацький, більш відомий як Децл. Його батько, не спілкувався з ним майже 20 років, публічно попросив вибачення у сина.
На своїй сторінці у инстаграме Олександр Тлумацький опублікував розпачливий пост, присвячений його сина, що помер в Іжевську на закритій вечірці.
«Так ми з тобою і не поговорили… Більше всього на світі я боявся, що ти не прийдеш на мої похорони… Мої спроби почати спілкування з тобою були суцільним провалом. Я так і не дізнаюся, чому ти не зробив крок назустріч чи подав би мені якийсь знак…», — написав отець репера.

Олександр Тлумацький, не спілкувався з сином майже 20 років, публічно попросив у нього вибачення. При цьому він назвав себе поганим батьком.
«Я дуже любив тебе, не розумію, навіщо ти наговорив багато дивних речей в мою адресу… Життя зробила так, що ховаю тебе я… Вибач мене, може бути, я дійсно був поганим батьком???? Але знай, моя любов до тебе безмежна. Діти — це втілення мрії батьків, я пишаюся тобою!!! Прости мене….. Серце розривається від любові і болю…. Ось такий хріновий лютий……», — уклав Олександр Тлумацький.
Пост був опублікований в день похорону Децла, які проходять сьогодні на П’ятницькому цвинтарі. Як зазначають ЗМІ, на них Олександр Тлумацький вперше побачив свого 14-річного онука.