Дуже хотілося випити за чужий рахунок, але план провалився

0
273

20-річний хлопець на ім’я Джуліан Мітчелл із США десь роздобув чужий гаманець, в якому було не лише водійське посвідчення, але і банківські картки іншої людини. Як відомо, у США продають алкоголь тільки з 21 року, тому Джуліан вирішив відправитися в бар, пред’явити там чуже водійське посвідчення, а розплатитися карткою з того ж гаманця. Але справа в тому, що він не дуже був схожий на фотографію на водійському посвідченні, тому хлопець вирішив переробити свою зовнішність.

Слишком хотелось выпить за чужой счет, но план провалился всячина
За інформацією Metro, він пішов в бар, замовляє випивку і спробував розплатитися чужої банківської картою. Бармен попросив пред’явити документи і відразу ж зрозумів, що посвідчення крадене, адже хлопець не дуже був схожий на чоловіка на фото. А коли він визначив, що і на посвідченні і на банківській карті вказано однакове ім’я, відразу зрозумів, що всі ці речі — крадені.
У підсумку, Джуліана забрали в поліцію. Якщо за використання чужих документів йому б нічого не було, то от спроба використання чужої банківської картки — це вже серйозний злочин. Тепер хлопця з высветленными волоссям, чорними бровами і рудою бородою можуть навіть посадити до в’язниці, де йому доведеться несолодко» з такою зовнішністю.