Футболістам Павлу Мамаєву і Олександру Кокоріну продовжили арешт

0
268


Сьогодні Тверський суд Москви виніс рішення по справі російських футболістів Павла Мамаєва Олександра Кокоріна і продовжив їм арешт ще на два місяці, як того просило слідство.
Клопотання слідчого підлягає задоволенню, продовжити запобіжний захід у вигляді арешту Мамаєву і Кокоріну до 8 квітня,
— сказала суддя Ольга Затомская.
У залі суду були присутні не тільки адвокати підсудних, але і їх найближчі родичі, які були дуже емоційні і не стримували сліз. Незважаючи на те, що вони пропонували внести заставу (причому в кілька мільйонів рублів) за обвинувачених і просили відпустити їх під домашній арешт, суд був непохитний.
Футболистам Павлу Мамаеву и Александру Кокорину продлили арест новости
Олександр Кокорін і Павло Мамаєв
До речі, у скоєному футболісти вже покаялися. Так, вчора, якраз напередодні чергового судового засідання, Кокорін опублікував відкритий лист, в якому вибачився перед уболівальниками, тренерами та близькими людьми.
Я, Олександр Кокорін, хочу принести вибачення своїм уболівальникам, хлопцям з команди і тренерського штабу. За те, що підвів їх і не можу допомагати своєю участю в тренувальному процесі та змаганнях. Як спортсмен і людина публічна я не повинен був так робити, вибачте, не стримався. Визнаю, що моя реакція на образи мене, мого брата і решти присутніх була надмірною, але після конфлікту я публічно вибачився і готовий загладити заподіяну шкоду. Урок я повністю засвоїв, в’язниця цьому сприяє, дуже хотілося би вийти на волю, активно зайнятися спортом і весь вільний час присвятити своїй родині. Величезне спасибі за підтримку, вона завжди для мене важлива як в ізоляторі, так і на волі. Ваш Сашко,
— написав він.
Футболистам Павлу Мамаеву и Александру Кокорину продлили арест новости
Олександр Кокорін і Павло Мамаєв
Нагадаємо, восени минулого року 30-річний Мамаєв і 27-річний Кокорін, а також молодший брат Олександра Кирило і їх друг були арештовані після того, як в одному з кафе Москви побили кілька людей (в їх числі опинився і чиновник — співробітник Мінпромторгу Денис Пак). Їм висунули звинувачення за двома статтями: 116 (побої) і 115 (навмисне заподіяння легкої шкоди здоров’ю).
За законом, Кокорін і Мамаєв можуть провести під арештом ще кілька місяців, перш ніж суд винесе остаточне рішення по їх справі.
Футболистам Павлу Мамаеву и Александру Кокорину продлили арест новости
Павло Мамаєв і Олександр Кокорін