Я не гей: в мережі опубліковано відео допиту Майкла Джексона у справі про розбещення дітей

0
282


Днями в мережі з’явилися уривки зі скандального фільму «Залишаючи Неверленд» (Leaving Neverland), напередодні представленого на кінофестивалі «Санденс». На девятиминутном документальне відео, знятому ще в березні 1996 року в нью-йоркському готелі Four Seasons, Майкл Джексон проходить допит у справі про педофілію.


У ролику юристи цікавляться у короля поп-музики, чи перебував він у сексуальних «стосунки» з неповнолітніми Джорданом Чендлером, Бреттом Барнсом і зіркою фільму «Один вдома» (Home Alone) Маколеєм Калкіним — в кінці 90-х діти часто гостювали у Джексона на ранчо «Неверленд».


За порадою адвоката, Майкл ігнорує питання щодо наруги над дітьми, при цьому веде себе досить дивно: нервово сміється, закриває обличчя руками, позіхає і неспокійно совається на стільці.
Під час допиту Джексон все ж виголосив кілька фраз. Так, він назвав себе «чорним людиною» і заперечував, що відбілював шкіру.
Я не гей,
— також заявив юристам Майкл.

Крім того, Джексон згадав, як Ісус Христос ставився до дітей, і навіть порівняв себе з ним.
Ісус закликав любити дітей і бути такими ж, як вони — юними, невинними, чистими і чесними. Він завжди оточував себе дітьми. Мене виховували так само, тому я все життя намагаюся бути схожим на нього,
— розповів Майкл на допиті.

Нагадаємо, що Майкл Джексон двічі поставав перед судом за звинуваченням у розбещенні неповнолітніх хлопчиків. Також в мережі ходили чутки про далеко не дружніх відносинах поп-короля з Маколеєм Калкіним, які з’явилися небезпідставно — раніше у своїх інтерв’ю Маколей згадував, що ночував у ліжку Джексона у віці десяти і 14 років.

Майкл Джексон і Маколей Калкін
До речі, зараз Калкін заперечує, що піддавався домагань і знущанням з боку Джексона, і стверджує, що між ним і поп-королем була просто дружба.
Серйозно, тобі коли-небудь доводилося пояснювати дружні стосунки? Для мене це було нормально і буденно. Інші уявляють собі щось екстраординарне, але це була звичайна дружба,
— заявив актор в одному з інтерв’ю.