Привид, яке жило в шафі американської студентки

0
237

Студентка американського міста Гринсборо по імені Медді протягом тижня думала, що в її кімнаті в гуртожитку завелося даний привид. До такого висновку вона прийшла після того, як з її шафи почали пропадати особисті речі. Крім того, що деяка її одяг зникла з шафи, вона кожен день помічала якісь сліди в своїй ванні, коли поверталася з навчання.

В один із днів вона зайшла в свою кімнату і почула якісь звуки з ванної кімнати. Вона подумала, що туди пробрався єнот, але все ж запитала: «Є там хто?». До свого ж здивування вона почула відповідь: «Є. Мене звуть Ендрю». Вона відчинила двері і побачила хлопця, який був повністю одягнений в її речі, починаючи від штанів і закінчуючи навіть нижньою білизною. Вона в той же час зачинила двері, підперла її стільцем і викликала поліцію.

Прибулі на місце події поліцейські заарештували 30-річного Ендрю Своффорда, який, як з’ясувалося, протягом тижня переховувався від правосуддя в студентському гуртожитку. За словами хлопця, він жив у шафі то в одній, то в іншій кімнаті гуртожитку, адже не хотів вирушати в тюрму. Зараз Эндру вже затриманий, і його звинуватили в 14 злочинах. На свободу «привид» вийде ще не скоро.