Як підібрати модну стрижку для жінки

0
281

Короткі стрижки який рік займають перші місця за популярністю серед жінок. І міцніше все тримається в топі стрижка подовжений боб. Здавалося б, проста і невигадлива, але насправді універсальна. Боб поєднує в собі практичність, зручність і стиль, а для сучасної жінки.

У цієї стрижки маса переваг, а ще вона підходить всім без виключення. Головне — правильно підібрати варіант стрижки, укладання і колір. Сьогодні «Так Просто!» розповідає, як це зробити.
Подовжений боб-каре
Для початку поговоримо про переваги стрижки, щоб ти розуміла, наскільки вона крута. По-перше, це сама модна стрижка цього року, та ще й стильно виглядає. Якщо ти намагаєшся бути в тренді, тоді це саме для тебе. По-друге, боб практичний. Це зручна стрижка, особливо для активних жінок. Укладання особливої не потребує, його легко привести в порядок навіть без гребінця.
Как подобрать модную стрижку для женщины вдохновение
Це універсальна стрижка, з якої можна створити будь-яку зачіску: романтичні локони, строгі прямі волосся або божевільні кучері. Будь варіант укладання буде виглядати гармонійно.
Якщо правильно підібрати варіант стрижки, враховуючи форму обличчя і структуру волосся, можна не тільки приховати недоліки, але і підкреслити достоїнства зовнішності. Важливо враховувати деталі. Давай розбиратися, на що варто звернути увагу, наважуючись на боб-каре.
Как подобрать модную стрижку для женщины вдохновение
Довжина
Це перше, про що варто подумати, наважуючись на стрижку. Хороший майстер і сам підкаже потрібну довжину стрижки. Якщо у тебе густе волосся, буде доречно зробити широку градуювання в нижній частині. Так буде простіше з укладанням. Якщо зробити коротші пасма, то додасться додатковий обсяг. Потрібно розуміти, що для тебе важливо.
Как подобрать модную стрижку для женщины вдохновение
Якщо ти віддаєш перевагу стрижки, що обрамляють обличчя, тоді спробуй варіант боба з видовженими пасмами. Ці пасма додадуть зачісці родзинку, а також добре підійдуть дівчатам з круглим обличчям. Пасма роблять обличчя візуально худіший і довше.
Как подобрать модную стрижку для женщины вдохновение
Щоб приховати широкий лоб, можна зробити подовжений боб з чубчиком або ж залишити довге пасмо, спадаючу на одну сторону особи. Варіант з чубчиком також підійде для власниць масивного носа.
Как подобрать модную стрижку для женщины вдохновение
Ще один лайфхак для дівчат: якщо намагаєшся з допомогою зачіски приховати якісь недоліки, скористайся асиметрією. Повні щоки, широкі скули і широкий лоб — асиметрія вправно все це сховає.
Якщо ж хочеться кардинальних змін, тоді сміливо зважуйся на укорочений варіант боба. Така стрижка буде виглядати досить зухвало і незвично. А ще це дуже жіночно і стильно.
Как подобрать модную стрижку для женщины вдохновение
Фарбування
Це здається не таким істотним, але з допомогою кольору можна багато чого змінити. Наприклад, світле фарбування дозволяє виглядати молодше. Боб найкраще допомагає розкрити чарівність сучасних технік фарбування.
На подовженому бобі з нової яскравістю розкривається навіть звичайне мелірування. Вся справа в особливостях стрижки і правильної градуюванні. Трохи кольору — і ти виглядаєш приголомшливо.
Как подобрать модную стрижку для женщины вдохновение
Чубчик
Чубчик — це ще один спосіб урізноманітнити стрижку і надати їй особливого шарму. З допомогою чубчика можна візуально збільшити волосся і зробити більш густими. Але це лише в тому випадку, коли вони в тебе прямі. Чубчик на кучерявих волоссі — це катастрофа.
Подовжений боб з чубом підходить тим, у кого масивні риси обличчя. З допомогою асиметрії можна трохи змістити акцент. Якщо ж квадратна форма обличчя, то краще буде зробити довгу чубок. При цьому вибираючи градуйований або асиметричний боб.
Как подобрать модную стрижку для женщины вдохновение
Краще всього забути про коротку чубок, особливо власницям круглого обличчя. Вона зробить риси ще більшими, а щоки і скули масивніше. Є ті, кому йде коротка чубчик, але, будемо відверто, таких щасливиць небагато.
У чубчика складний шлях у світі моди: то вона понад популярна, а то вважається застарілою. Дізнайся, чи буде чубок модною в 2019 році.
Как подобрать модную стрижку для женщины вдохновение
Укладання
Щоб підібрати ідеальний варіант стрижки, потрібно експериментувати з укладанням. Не завжди укладання, яку зробить перукар, буде найвдалішою. Спробуй трохи змінити зачіску, щоб побачити всі її принади.
Наприклад, стилісти не радять робити проділ рівно посередині, краще трохи змістити його в бік. Так стрижка стане трохи асиметричною і додасть обличчю зовсім інший вигляд.
На боб можна зробити різні варіанти укладання. Найпростіший — це природні локони, якщо у тебе кучеряве волосся. Природність все ще в моді, тому легка недбалість буде виглядати в самий раз. З допомогою плойки або прасування можна завити або вирівняти волосся. Випрямлені пасма — це строгий діловий образ, а ніжні локони — романтичний.
Как подобрать модную стрижку для женщины вдохновение
Як бачиш, подовжений боб — універсальна стрижка, яка добре виглядає на будь-яких волоссі. Важливо лише трошки змінити деталі. Якщо задумала міняти імідж — сміливо зважуйся на боб!
Подовжений боб тебе не вразив? Тоді дізнайся, які зачіски будуть модними в 2019 році. Є з чого вибрати!
Сподобалася стаття? Поділися з друзями!