Олексій Панін: «Прощай, немита Росія, країна рабів, країна панів»

0
239


Скандально відомий актор опублікував у своєму Instagram провокаційний знімок.
Скандально відомий російський актор Олексій Панін опублікував у своєму Instagram фото, на якому зображена його віза в США і доларові банкноти.
Свою публікацію він супроводив фразою «One way ticket», що означає в перекладі з англійської «квиток в один кінець», а також віршем Михайла Лермонтова:
«Прощай, немита Росія,
Країна рабів, країна панів,
І ви, мундири блакитні,
І ти, їм відданий народ», — пише Панін.
Передплатники актора в коментарях до публікації заявили, що будуть раді позбутися його товариства.
Алексей Панин: «Прощай, немытая Россия, страна рабов, страна господ»
«І не повертайся», «Не забудь прикувати себе до Статуї Свободи, щоб не повертатися», «Як здорово. Нарешті. Я вже відчуваю, як у повітрі стало краще пахнути», — кепкують фоловерів.
Однак vitaliy_755 звернув увагу на тип візи актора: «Віза p3 робоча для артистів. На гастролі зібрався».
Нагадаємо, нещодавно Олексій Панін влаштував дебош у літаку і навчав пасажирів порушувати правила.
Скандальний актор Олексій Панін влаштував п’яний бешкет на борту літака, що летів зі Стамбула до Москви. В результаті співробітники авіакомпанії були змушені зняти актора з рейсу.
Як з’ясувалося, Олексій Панін розпивав на борту, алкогольні напої і кричав, що він «зірка і у Росії, йому нічого не буде». Крім того, артист зажадав принести йому ручку для того, щоб роздати автографи.
«Він двічі покурив в туалетній кімнаті (бортпровідники попереджали його особисто про заборону куріння), кричав іншим пасажирам про те, як правильно курити і закривати детектор диму серветкою, про те, що його колишня дружина була стюардесою і навчила його правильно курити в літаку. Неодноразово ображав бортпровідників, висловлюючись нецензурними словами», — розповіло джерело в авіакомпанії «Перемога».
Прес-служба авіакомпанії «Перемога» підтвердила, що подібний інцидент дійсно мав місце бути. Компанія має намір тепер стягнути з Олексія Паніна всі вимушені витрати. У числі іншого, акторові хочуть пред’явити рахунок за санітарну обробку салону літака.
«Своєї провини не заперечував та просив, щоб його забрали саме співробітники поліції», — зазначило джерело.