Ксенія Собчак дала перше відверте інтервю про стосунки з Віторганом на Першому каналі

0
237

Вже давно в Мережі ходять чутки про те, що шлюб досить відомих медійних особистостей Собчак і Віторгана тріщить по швах. Приводом для подібних роздумів стали спливли в інтернеті подробиці про зради Ксенії з відомим театральним режисером Богомоловим. Але незважаючи на поширені чутки і досить красномовні статті в заголовках газет, учасники любовного трикутника ніяк не коментували їх.

Черговим підтвердженням того, що Собчак насправді завела роман з Богомоловим стало відео, яке потрапило в Мережу. На ньому чітко видно не тільки бійку Максима і Костянтина, але навіть Ксенію Собчак, яка прибігла втішати побитого коханця.
Багато фанатів і навіть зірки порахували ці кадри нічим іншим, як постановкою. Адже буквально через кілька днів Богомолов з’явився на публіці, а на його обличчі не було навіть натяку на побої. Сама ж Ксенія категорично замовчувала про своїх стосунках в родині. До того самого моменту, поки не прийшла у студію програми Ексклюзив на Першому каналі.
Ксения Собчак дала первое откровенное интервью об отношениях с Виторганом на Первом канале
Саме тут в інтерв’ю відомий політик і теледіва зізналася, що їхній шлюб з чоловіком зараз переживає не найкращі часи, однак Віторган для неї назавжди залишиться рідним людиною:
“Максим назавжди залишиться для мене людиною рідним, близьким, татом нашого улюбленого сина. У цьому сенсі ми назавжди з ним родичі і близькі люди».


Але ось на питання про розлучення Собчак категорично відмовилася відповідати, втім, як і коментувати свої стосунки з Богомоловим. Вона зазначила, що є «особисті речі», які не варто розповідати на публіку.