Кріштіану Роналду відзначив день народження з Джорджиной Родрігес і дітьми

0
314


Вчора, 5 лютого, знаменитий португальський футболіст Кріштіану Роналду відзначав день народження — спортсмену виповнилося 34 роки. Провести цей день він вирішив будинку разом зі своєю 25-річною коханою Джорджиной Родрігес і дітьми.
У своєму Instagram гравець «Ювентуса» опублікував знімок, на якому він зображений разом зі своєю дівчиною і старшим сином — восьмирічним Кріштіану-молодшим.
Криштиану Роналду отметил день рождения с Джорджиной Родригес и детьми звездные пары
Джорджина Родрігес і Кріштіану Роналду з сином Кріштіану-молодшим
34 роки. Любов розміром з Всесвіт,
— спортсмен підписав знімок.
Джорджина ж, у свою чергу, поділилася забавним відео, на якому футболіст вчить свого майже двухгодовалого сина Матео грати у футбол. Малюк, до речі, вже не тільки міцно стоїть на ногах, але і демонструє прекрасні спортивні навички.

Вітаю, любов моя! Дякуємо, що робите нас такими щасливими кожен день! Ми безмежно тебе любимо!
— зізналася в любові коханому Джорджина.
Нагадаємо, що Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес виховують чотирьох дітей: Кріштіану-молодшого і близнюків Єву і Матео спортсмену сурогатні матері народили, а дочка Алану, яка з’явилася на світ у листопаді 2017 року, народила сама Джорджина.
Криштиану Роналду отметил день рождения с Джорджиной Родригес и детьми звездные пары
Кріштіану Роналду і Джорджина Родрігес з дітьми
Нещодавно, до речі, футболіст був оштрафований на велику суму (21,3 мільйона доларів) за несплату податків, а також засуджений до 23-місячного тюремного терміну. Правда, в силу деяких нюансів іспанського законодавства (а судили його в Мадриді) за ґрати футболіст все ж не відправиться.