Чому розлучаються Шац і Лазарєва

0
246

Стали відомі неприємні подробиці розлучення зоряної пари. За чутками, актор багато років чинив психологічний тиск на свою дружину і відправив її в Іспанію, щоб насолоджуватися холостяцьким способом життя в Москві. В оточенні кажуть, що Михайло Шац вже давно зраджував Тетяні Лазаревої на очах у друзів.

Михайло Шац і Тетяна Лазарєва // Фото: Legion-media
Ось вже два роки 51-річна Тетяна Лазарєва живе в Іспанії разом з 11-річною донькою Антоніною. А її чоловік продовжує працювати в Москві і виступати на різних стендап-майданчиках. Чутки про розлучення зіркової пари ходять давно, але самі артисти категорично заперечують проблеми в шлюбі. Днями розкрилися шокуючі подробиці взаємин подружжя.
Телеграм-канал «Небожена» опублікував викриває статтю, в якій згадувалося, що саме Шац був ініціатором переїзду Лазаревої за кордон. Він довгий час свідомо розхитував психіку дружини, переконував її в тому, що вона нездорова і забороняв виходити на роботу. Також у повідомленні стверджується, що Михайло зраджував Їй, про що знали їх спільні друзі і продовжує це робити, поки дружина виховує в Іспанію їх спільну доньку.
«Шац зраджував Тане на очах у спільних друзів і знайомих, а потім сбагрил дружину в неадекватному стані за кордон, щоб у Москві насолоджуватися життям з 20-ти річними дівчатами, — йдеться в повідомленні телеграм-каналу. — Шац не дає Тані працювати, обмежив у фінансах, висилає їй всього лише 1500 євро на місяць. Він відрізав її від подруг, говорить, що вона психічно хвора, нав’язав їй почуття провини. Ось хто справжня причина її бід — сексоголік і психопат Михайло Шац, відправив рідну дружину в іспанську посилання».
Почему разводятся Шац и Лазарева
Телеграм-канал «Небожена» звинуватив Михайла Шаца в зради дружині // Фото: Телеграм-канал «Небожена»
Сама Тетяна Лазарєва в різних інтерв’ю стверджувала, що переїзд до Іспанії був її особистим рішенням. Актриса давно замислювалася про зміну місця проживання, адже в столиці вже не було кар’єрних перспектив, а всі пропозиції про зйомки залишилися в минулому. «Всі рішення в родині приймаю я, у мене немає роботи, школу я не знайду ту, яка мене влаштує. Я буду краще тут. Все це взяли, крім Михайла. Так вийшло, що ми з ним проживаємо якусь нову життя окремо», – зізналася Вона.
Також артистка запевняла, що саме чесність є запорукою їх довгого сімейного життя з чоловіком. В інтерв’ю YouTube-проекту «А поговорити?..» артистка зізналася, що не розуміє, навіщо чоловікам заводити стосунки на стороні, якщо вони не в розлученні.
«За 20 років не було романів на стороні, я не можу. Я вважаю, що одна закінчилася, почалося інше. Він теж у цьому сенсі порядна і чесна людина. Я не можу обманювати, я не бачу в цьому сенсу. Якби було щось таке, то я б залишила і дітей, і чоловіка», – зізналася Вона.
Почему разводятся Шац и Лазарева
Тетяна Лазарєва в Іспанії захопилася садівництвом // Фото: Instagram
В Іспанії актриса без роботи не сумує. Вона займається домашнім господарством і вихованням дочки Антоніни. Крім цього Тетяна Лазарєва зайнялася новим хобі — освоїла садівництво. Тепер в її Инстаграме регулярно з’являються фотографії рослин, за якими вона доглядає в городі.
А ось Михайло Шац переважно розповідає про кар’єрні досягнення. Чоловік регулярно публікує знімки зі своїми зірковими друзями і анонсує гумористичні виступи. Зараз актор намагається активно розвиватися як сольний виконавець. Ймовірно, його дует з Тетяною Лазаровой, як і його шлюб, дійсно залишився в далекому минулому.
Почему разводятся Шац и Лазарева
Михайло Шац будує сольну кар’єру // Фото: Instagram