Фанати в гніві: Дана Борисова пропіарилася на трупі Децла

0
296


Дана Борисова поплатилася за хайп на смерті Децла.
Борисова помітила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, що після ефіру на неї обрушилася хвиля негативних коментарів.
Фанати звинувачують її, що вона звинуватила та образила покійного своїми теоріями.
«А тепер почитайте свіжі висновку судмедекспертів. Серце було здорово, не виключають, що смерть могли спровокувати сторонні речовини. Я за правду і вважаю, що краще було своє питання озвучити чесно, а не шепотітися по кулуарах про те, про що отже багато говорять», — зауважила вона.
У студії Борисова розповіла, що в гримерці перед концертом Децла стояв солодкий запах. За повідомленням ЗМІ, нібито люди курили самокрутки. Борисова задалася питанням, чи не стало це причиною смерті.
«Дана, щось змінилася, стала не дуже схожа на ту Дану, що ми знали», «Звичайно, про це треба відкрито говорити», — зауважили в коментарях користувачі.

Такі пояснення і вибачення телеведучої нікого не заспокоїли.
«За яку ви правду? Ви там були? Для чого це потрібно було? Не все, що кажуть інші, є правда. Я особисто вважаю, що ви повели себе як мінімум нешанобливо до покійного. Ніколи нікому не пишу, але тут не зміг промовчати».
Розгнівані фанати Децла заявили, що вона мерзенна падальщица і піариться на «трупі» репера.
Вчора був опублікований посмертний кліп репера Децла з’явився в Мережі.
Відео опубліковане на офіційному YouTube-каналі хіп-хоп-виконавця Кирила Толмацкого.
Децл збирався показати це експериментальне відео 6 лютого, раніше він завантажив тизер.
Кирило планував сьогодні відкрити це експериментальне відео, встигнувши раніше завантажити тизер. Спочатку за задумом цей трек, як і вся платівка μετεμψύχωσις (метемпсихоз — реінкарнація ), повинен був стати частиною саундтреку до фільму»
У ролику Тлумацький виступив у ролі композитора.