Де гарантії, що він не залишить Віку?: Басков боїться, що новий наречений кине Лопыреву

0
303


42-річний Микола Басков прокоментував нинішній роман своєї колишньої коханої Вікторія Лопирьова. Співак побоюється, що її нинішній наречений кине її при першій зручній нагоді, повідомляє Starhit.
Микола Басков здивований вчинком Ігоря Булатова, який залишив сім’ю заради нового кохання — Вікторія Лопирьова, з якої раніше зустрічався сам виконавець хіта «Шарманка».
«Незрозуміло, що має рухати чоловіком, усвідомлено в одну мить втрачає все: дружину, вагітна другою дитиною, прекрасну роботу, положення в суспільстві. Хто я такий, щоб судити. Але дивуватися не заборонено. До речі, якщо людина на таке здатний, значить, у нього це є. Де гарантії, що Ігор так само не надійде надалі?» — заявив Басков.

При цьому артист відмовився коментувати поведінку своєї колишньої коханої Вікторія Лопирьова. У той же час Басков зізнався, що знайомий з екс-дружиною Ігоря Булатова Татевик Карапетян, і підтримав її у важкій ситуації.
«Хочу сказати, що Тата — сильна і вольова, і коли ми з нею побачилися, вона виглядала чудово. Стильна, красива жінка, про що я їй і сказав, додавши, що все, що Бог не робить, все на краще», — зазначив артист.
Варто відзначити, Тата Карапетян в даний час виховує від Ігоря Булатова двох дітей, у тому числі семимісячну доньку.
У минулому січні в мережу злили фотографії вагітної Вікторія Лопирьова, що відпочиває у Маямі в компанії одруженого підприємця Ігоря Булатова. Багато зірок російського шоу-бізнесу, такі як Ольга Бузова, Андрій Малахов і Марія Погребняк, а також користувачі мережі засудили знамениту модель за те, що вона забрала чоловіка з сім’ї.