Якийсь жах: Волочкова звинуватила Собчак, що та скинула її з драбини і облила вином

0
280

Напередодні 37-річна Ксенія Собчак в ефірі програми «Ексклюзив» зневажливо висловилася про Анастасії Волочкової, заявивши, що балерина тепер славна виключно своїми шпагатами на Мальдівах. У відповідь на це 43-річна Волочкова поскаржилася на агресивні витівки світської левиці.
За словами Анастасії Волочкової, свого часу Людмила Нарусова попросила її ділитися запрошеннями на світські заходи з тільки що потрапила в Москву Ксенією Собчак. Як зазначає балерина, це обернулося проти неї самої — на одному світському рауті Собчак зіпхнула артистку зі сходів.
«Я знаю, що Ксенія хотіла стати балериною, але не стала. Зараз Ксенія намагається всіх переконати, що вона мені показала Москви. Це просто смішно. Я приїхала в Москву раніше Ксенії. Я представляла компанію Chopard (у мене був міжнародний контракт). І на одному із заходів Ксенія каже: «Я зараз столкну тебе зі сходів!» І вона мене зіпхнула. Слава Богу, що я втрималася, не впала», — зазначила Волочкова.

Балерина заявила, що інший раз Ксенія Собчак на очах у публіки облила її червоним вином.
«Коли я брала участь у показі Джанні Версаче (він ще тоді був живий), Ксенія підійшла до подіуму і облила мене на очах у всіх журналістів червоним вином. Це був якийсь кошмар», — згадує Волочкова.
Артистка наголосила, що з Ксенією Собчак вона насправді ніколи не дружила. «Ми спілкувалися. Але як можна дружити з такою людиною? Вже тоді Ксюша розуміла, що вона може привернути до себе увагу тільки якимись скандалами. А оскільки її тоді мало хто знав, скандали їй були потрібні з публічними особистостями. І почала вона з мене. Журналістів турбувало не той факт, що Анастасію Волочкову облили вином, а хто посмів це зробити», — розповіла Волочкова.