Предмети, які повинні лежати в бардачку будь-якого авто

0
908

У теорії, в бардачку авто повинні знаходитися предмети першої необхідності. На практиці у більшості водіїв бардачок є майже урною: старі диски, папірці і навіть порожні пачки з-під сигарет. Прийшов час очистити бардачок від непотрібного мотлоху і покласти в нього дійсно корисні речі. Експерти називають щонайменше 5 речей, які слід тримати напоготові.

Компактне пусковий пристрій
Сполучні кабелі для підзарядки акумулятора обов’язково повинні бути в багажнику вашого авто. Але що робити, якщо акумулятор сів, а поблизу немає жодної машини? Саме для такого випадку вам знадобиться компактне пусковий пристрій для автомобіля. Незважаючи на їх невеликі розміри, подібні пристрої досить потужні для того, щоб кілька годин поспіль підтримувати роботу двигуна автомобіля. Крім того, деякі з них мають вбудовані світлодіодні ліхтарики і зарядний USB-пристрій для мобільних телефонів.
Предметы, которые должны лежать в бардачке любого авто выживание
Ліхтарик – зарядний пристрій для телефонів
Намагатися міняти колесо в непроглядній темряві або застрягти на бездоріжжі з розрядів телефоном – не кращий сценарій розвитку подій. Щоб не опинитися в такій ситуації варто зберігати в бардачку ручний ліхтарик на сонячних батареях з вбудованою зарядкою для телефонів і яскравим червоним аварійним сигналом.
Предметы, которые должны лежать в бардачке любого авто выживание
Комплект столових приладів три в одному
Тисячі водіїв возять у своїй машині кишеньковий складаний ніж і окремо столові прилади. Але мало хто знає (окрім завзятих любителів походів), що існують спеціальні комплекти, в яких три цих незамінних приладу зібрані разом. Звичайно, це не головний інструмент у вашому наборі для виживання, але його варто придбати хоча б з-за його практичності.